.

.

Konstantie Baba & Kisgyermek Fürdő felhúzható Úszó Játékok(Kék Tengeralattjáró, Világos Zöld Bálna, vörös Rák, 3 Csomag)

Konstantie Baba & Kisgyermek Fürdő felhúzható Úszó Játékok(Kék Tengeralattjáró, Világos Zöld Bálna, vörös Rák, 3 Csomag)

HUF 899.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[3 aranyos fürdő játékok] Különleges közös 3 aranyos egységek, amelyek a gyerekek imádni fogják; kék tengeralattjáró, világos zöld bálna, vörös rák [Könnyen Használható] elem Sem szükséges, csak kell egy óramű által a szülők.Viszont markolat óramutató járásával megegyező irányban, majd a játék lapát a lábukat gyorsan a víz körül a gyerekeket.A gyerekek is élvezni a fürdés, ezekkel a kis barátok. [Biztonságos Design, anyag] Magas minőségű, nem-toxikus ABS műanyag, BPA mentes.A lekerekített formák, így a gyerekek biztonságban érzik magukat, nagyon biztonságos. [Kölyök Fürdő barátom] 3 aranyos fürdő játékok, hogy a gyerek fürdőkádba, több szórakozás!Ez a legjobb baba fürdő játékok, fürdő játékok gyerekeknek, kisgyermek fürdő játékok, gyerekeknek, fürdő játékok valaha. [Könnyű száraz] lehet, víz bent, amíg úszni, mert nem vízálló.De lehet megszabadulni a víz könnyen, csak hagyja, hogy a víz gyere, rázd le őket!S tartsuk őket száraz, hűvös helyen után játszani.Akkor soha nem lesz penész. [3 aranyos fürdő játékok] Különleges közös 3 aranyos egységek, amelyek a gyerekek imádni fogják; kék tengeralattjáró, világos zöld bálna, vörös rák. [Könnyen Használható] elem Sem szükséges, csak kell egy óramű által a szülők.Viszont markolat óramutató járásával megegyező irányban, majd a játék lapát a lábukat gyorsan a víz körül a gyerekeket.A gyerekek is élvezni a fürdés, ezekkel a kis barátok. [Biztonságos Design, anyag] Magas minőségű, nem-toxikus ABS műanyag, BPA mentes.A lekerekített formák, így a gyerekek biztonságban érzik magukat, nagyon biztonságos. [Kölyök Fürdő barátom] 3 aranyos fürdő játékok, hogy a gyerek fürdőkádba, több szórakozás!Ez a legjobb baba fürdő játékok, fürdő játékok gyerekeknek, kisgyermek fürdő játékok, gyerekeknek, fürdő játékok valaha. [Könnyű száraz] lehet, víz bent, amíg úszni, mert nem vízálló.De lehet megszabadulni a víz könnyen, csak hagyja, hogy a víz gyere, rázd le őket!S tartsuk őket száraz, hűvös helyen után játszani.Akkor soha nem lesz penész.

További részletek

A vevők választása