.

.

Wc Kefe, Hosszú Fogantyú Golf Wc Kefe Jogosultja 360° Mély Tisztítása Rugalmas Szilikon Wc-Tisztító Kefe Fali Fürdőszoba (Zöld)

Wc Kefe, Hosszú Fogantyú Golf Wc Kefe Jogosultja 360° Mély Tisztítása Rugalmas Szilikon Wc-Tisztító Kefe Fali Fürdőszoba (Zöld)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Anyaga : PP, valamint TPR anyagbólSzín : Fekete,Fehér,Katonai Zöld,Szürke, Kék.Funkció : Tiszta a wc-n. 【360° zsákutca Tisztítás】A golf klubok vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkednek minden sarkában a wc-t, jobban mélyült a tisztítás a rést, így mélyen csövek, hornyok, eléri, hogy egy halott sarokban, vagy alá-rim szakasz. [TPR Kefét] : Az ecset, sörte készült kiváló minőségű PP+TPR anyagból.Ez közepesen lágy,lehet hajlítani szabadon,nem karcolja meg a wc-még akkor is, ha az ecset feje takarítja a wc-t nagy erővel. [Könnyen tisztítható, nem ragadós] : A wc kefe nem ragacsos a hajam, de a földet az ecset lesz tiszta, amint az öblíteni,a Haj nem könnyű entangle, illetve házimunkát könnyebb.A birtokos levehető, valamint slot, lehetővé teszi, hogy a wc kefe, hogy száraz, csatorna könnyebben.A gyakoriság, a cseréje, wc kefe miatt a rozsda. 【Lóg fal design 】Fogazat-mentes, tartós.Köröm-ingyenes telepítés, erős, mind a nem-jelölés matricák, tartós, stabil, nem könnyű esik.Kényelmes napi takarítás.A clean & modern megjelenés tökéletes bármilyen lakberendezési stílus. 【Családi Essentials】 : Ez a wc kefe tulajdonosa ideális eszköz a napi tisztítás wc.Lehet, hogy egy jó tisztító tapasztalat már nem kell aggódnia, takarítási problémák.Ez egy must-volna elem minden családban. 【360° zsákutca Tisztítás】A golf klubok vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkednek minden sarkában a wc-t, jobban mélyült a tisztítás a rést, így mélyen csövek, hornyok, eléri, hogy egy halott sarokban, vagy alá-rim szakasz. [TPR Kefét] : Az ecset, sörte készült kiváló minőségű PP+TPR anyagból.Ez közepesen lágy,lehet hajlítani szabadon,nem karcolja meg a wc-még akkor is, ha az ecset feje takarítja a wc-t nagy erővel. [Könnyen tisztítható, nem ragadós] : A wc kefe nem ragacsos a hajam, de a földet az ecset lesz tiszta, amint az öblíteni,a Haj nem könnyű entangle, illetve házimunkát könnyebb.A birtokos levehető, valamint slot, lehetővé teszi, hogy a wc kefe, hogy száraz, csatorna könnyebben.A gyakoriság, a cseréje, wc kefe miatt a rozsda. 【Lóg fal design 】Fogazat-mentes, tartós.

További részletek

A vevők választása