.

.

Alvás Támogatás, Eszköz,Aludni Aids Felnőttek Számára,Kézi Aludni Készülék Alvó Eszköz,5 Gear Aludni Támogatás Gép,Usb Microcurrent Enyhíti

Alvás Támogatás, Eszköz,Aludni Aids Felnőttek Számára,Kézi Aludni Készülék Alvó Eszköz,5 Gear Aludni Támogatás Gép,Usb Microcurrent Enyhíti

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Oldó Hatása】 : Az alvó eszköz segítségével enyhíti a depresszió, bipoláris zavar, szorongás, valamint más érzelmek, növeli a koncentrációt, nyugi, az agy pedig javítja az alvás minőségétElsősorban segít az embereknek, elégtelen alvás, szegény pszichológiai minőségi elaludni, amint lehetséges. 【Javítani Alszik&Szabályozó Hangulat】 : Az alvó eszközt használ fizikai terápia, illetve az agy nyugi, spontán generálni, álmosság, illetve adja meg mély alvás gyorsabb.Maradj távol gyógyszerek, könnyen, fájdalommentesen keresztül fizikai terápia, stimulálja az akupunktúrás pontokat, elősegítik a pihenést, majd engedje el a nyomás, lehet, hogy mélyen alszik.20 perc az egész, hogy nyugodtabb, valamint a funkciók enyhíti a migrén, enyhíti a szorongásos, valamint a stressz oldásának. 【Ellazítja Agy】 : Javítja a kóros agyi hullámok a beteg agyában, arra készteti az agyat, hogy titkos sorozata hormonok kapcsolatos csökkentése, az álmatlanság, a neurózis, majd neurotranszmitterek.Használata microcurrent technológia, azt továbbítják a kezét, hogy az agy pihenni idegsejtek segíteni aludni, egészségesen. 【Csuklópánt】 : Az alvó eszköz hozzáteszi, egy palm heveder, amely biztosítja, hogy az alvás az eszköz mindig fix a palm használat közben, javítja a felhasználói élményt.annyira, hogy a kezét agy ugyanazt a frekvenciát, hogy enyhíti a szorongást.egyszerű, világos, a másik gombot, majd állítsa be a hatalom.Könnyen adja meg mély alvás minden nap. 【Nagy Ajándék】 : Alvás támogatási eszköz használható sport, séta, lehet viselni, bármikor, bárhol, így lehet megszabadulni, álmatlanság, szorongás esetén.Ez a tökéletes ajándék barátok, akik szenvednek alvási fóbia.a funkciók enyhíti a migrén, enyhíti a szorongásos, valamint a stressz oldásának.Specifikáció : Elem Típus : Aludni, eszköz, Anyag : ABS Beépített Akkumulátor : Lítium-ion akku 500m AH, Hogyan kell Használni : 1. Kapcsolja be a főkapcsolót, hogy válassza ki a frekvencia, amely megfelel a test, alacsony frekvencia nyugtató, valamint enyhíti a szorongásos frekvencia, tegye a terméket a tenyér a bal kezét.

További részletek

Item Type:
Sleep instrument
Material:
ABS
Built in Battery:
Lithium ion battery 500mAH
How to Use:
  1. Turn on the power switch to choose the frequency that suits your body, low frequency for soothing and relieving anxiety frequency, put the product in the palm of your left hand. High frequency is the frequency of excitement, the product will be placed in the palm of the right hand can be.
2. Anxiety and suppression people are recommended to hold it for 20 minutes each time, once a day in the morning and once a day in the evening.:
3. Insomnia people are recommended to hold it for 20 minutes before going to bed or hold it in your hand to fall asleep. :
Package List:
1 x Sleep Instrument 1 x USB Cable
A vevők választása