.

.

Kézfertőtlenítő Adagoló Hordozható Karkötő Csuklópánt Kézi Adagoló (3 x Csuklópánt Kézi Adagoló + 3 x csőre üveg,Rózsaszín)

Kézfertőtlenítő Adagoló Hordozható Karkötő Csuklópánt Kézi Adagoló (3 x Csuklópánt Kézi Adagoló + 3 x csőre üveg,Rózsaszín)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔✔❤❤【KÉNYELMES 】- Heveder a csuklódra vagy klip lehetőséget, hogy a hátizsák, illetve lemondanak egy kis mennyiségű kézfertőtlenítő gél, amikor szüksége van rá; Egy mini kézfertőtlenítő üveget, mikor kell menni ✔✔❤❤【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 - Csak töltse ki az üres kamrát, a kedvenc márka a kézfertőtlenítő folyadék vagy gél használata a mellékelt újratölthető palackot, majd kap; Az innovatív kialakítás biztosítja a folyadék csak akkor jön ki, amikor szükséged van rá. ✔✔❤❤【ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ 】- Ez az utazási kézfertőtlenítő karkötő lehet tölteni újra meg újra, minden márka a kézfertőtlenítő; Aranyos design teszi, elegáns, funkcionális. ✔✔❤❤【A GYEREKEK, a Felnőttek is használja az irodában, vásárlás, illetve bárhol, megmosta a kezét. ✔✔❤❤【SOKOLDALÚ HASZNÁLAT】- Szilikon Újratölthető Karkötő nem csak Lehet Tölteni kézfertőtlenítő , hanem Fényvédő, Krémek.A klip egy táska vagy a biztonsági öv hurok lóg egy kulcstartó.Biztosítja a Könnyű, Kényelmes Módja annak, Hogy tiszta A Kezem is. ✔✔❤❤【KÉNYELMES 】- Heveder a csuklódra vagy klip lehetőséget, hogy a hátizsák, illetve lemondanak egy kis mennyiségű kézfertőtlenítő gél, amikor szüksége van rá; Egy mini kézfertőtlenítő üveget, mikor kell menni. ✔✔❤❤【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 - Csak töltse ki az üres kamrát, a kedvenc márka a kézfertőtlenítő folyadék vagy gél használata a mellékelt újratölthető palackot, majd kap; Az innovatív kialakítás biztosítja a folyadék csak akkor jön ki, amikor szükséged van rá. ✔✔❤❤【ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ 】- Ez az utazási kézfertőtlenítő karkötő lehet tölteni újra meg újra, minden márka a kézfertőtlenítő; Aranyos design teszi, elegáns, funkcionális. ✔✔❤❤【A GYEREKEK, a Felnőttek is használja az irodában, vásárlás, illetve bárhol, megmosta a kezét. ✔✔❤❤【SOKOLDALÚ HASZNÁLAT】- Szilikon Újratölthető Karkötő nem csak Lehet Tölteni kézfertőtlenítő , hanem Fényvédő, Krémek.A klip egy táska vagy a biztonsági öv hurok lóg egy kulcstartó.Biztosítja a Könnyű, Kényelmes Módja annak, Hogy tiszta A Kezem is. 3 PCS kézfertőtlenítő Adagoló Hordozható Karkötő Csuklópánt Kézi Adagoló TERMÉK INFORNATION Anyag : Szilikon Rugalmas, tartós, vízálló, sima tapintású,fényvédő, nem decolorization, nem deformálódik, Takarítási Utasítás : Mossa le szappannal, meleg vízzel, majd utántöltő Felnőtt/ Gyerek Unisex - Egy kaptafára (A zenekar szíj hossza állítható ) Korosztály 7 & Up - Használata Felnőtt Felügyelete mellett, mely akár 10m L folyadék, A 8 mm-es utántöltő nyílás elég széles ahhoz, hogy megfékezzük a legtöbb termék kifolyócsövek az mosható, rewearable, valamint a bő folyadék folyékony gél.

További részletek

A vevők választása