.

.

Mini RGB Bluetooth Vezérlő Zene LED Szalag Vezérlő RGB Szalag Világítás Intelligens ALKALMAZÁS, Vezérlés DC 5V 12V 24V (DC 5-24V)

Mini RGB Bluetooth Vezérlő Zene LED Szalag Vezérlő RGB Szalag Világítás Intelligens ALKALMAZÁS, Vezérlés DC 5V 12V 24V (DC 5-24V)

HUF 1079.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A LED-Bluetooth-kompatibilis kompatibilis vezérlő irányítja a távoli távolság keresztül közvetlenül a mobiltelefonEz elérheti a 20m nélkül környezetben, könnyen csatlakoztatható, majd nyissa meg a szoftver.Automatikusan csatlakozik a vezérlő 5 másodpercen belül Áramló zene ritmus változik.Fényerő sebesség összeadás, illetve kivonás A szöveg jelenik meg a szoftvert, amennyiben a telefon nyelve Beállítása automatikus konverzió között Kínai, angol.Kapcsolja be a Bluetooth kompatibilitás, győződjön meg róla, hogy csatlakozik a fény bárban, majd nyissa meg az alkalmazás válassza ki a kedvenc mód.Termékleírás Névleges feszültség : 5-24 (V) üzemi hőmérséklet : -20-60 ° c Csatlakozási mód : DC Ellenőrzési módszer : APP Vezérlési tartomány : 10 M Jel mód : Bluetooth Termék Szolgáltatás 1. A LED-Bluetooth-kompatibilis kompatibilis vezérlő irányítja a távoli távolság keresztül közvetlenül a mobil telefon 2. Ez elérheti a 20m nélkül környezetben, könnyen csatlakoztatható, majd nyissa meg a szoftver 3. Automatikusan csatlakozik a vezérlő 5 másodpercen belül 4. Áramló zene ritmus változik 5. Fényerő sebesség összeadás, illetve kivonás 6. A szöveg jelenik meg a szoftvert, amennyiben a telefon nyelve 7. Beállítja az automatikus konverzió között Kínai, angol Közlemény 1. Szkennelje be a QR-kódot a vezérlő, majd töltse le az ALKALMAZÁST az IOS illetve Android. Kapcsolja be a Bluetooth kompatibilitás, győződjön meg róla, hogy csatlakozik a fény bárban, majd nyissa meg az alkalmazás válassza ki a kedvenc mód.A csomag Tartalmaz 1* RGB LED Szalag Lámpa Vezérlő(nem tartalmazza a LED szalag lámpa, tápegység.

További részletek

A vevők választása