.

.

Akvárium Hőmérő Digitális, Nagy Pontosságú Átviteli Képernyő LED akvárium Hőmérő Pontos LED Kijelző Tartály Hőmérő

Akvárium Hőmérő Digitális, Nagy Pontosságú Átviteli Képernyő LED akvárium Hőmérő Pontos LED Kijelző Tartály Hőmérő

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Automata külső indukciós, automatikus indukciós szonda érintkezési hőmérsékletÁtlátszó kijelző, pontos hőmérséklet mérés, termisztor zománcozott huzal pontosságú érzékelő.Akvárium Hőmérő fogad el, LED kijelző, hőmérséklet, s célja, hogy egy gyors, egyszerű, megbízható hőmérséklet mérés.Ők biztonságos használatához be mind édesvízi, mind sósvízi akváriumok.A hőmérséklet lehet alakítani, hogy Celsius vagy Fahrenheit bármikor lehet kiválasztani az igényeknek megfelelően, állítsa be szabadon.Egyértelmű, hogy a nézet, nagy képernyő, kényelmes tudni hőmérséklet.Digitális hőmérő alkalmas különböző víz típusú, mint a friss víz, csapvíz, só, víz, tengervíz, stb. biztosítja a legkényelmesebb víz környezet, a szeretett háziállatokat.Ez nem érinti a környező szoba hőmérsékleten.Vezeték nélküli design, nem rendetlen vezetékek a víz, amely egy tiszta, biztonságos környezet, a halak.Csodálatos kiegészítője akvárium, akvárium.A szín telített, könnyebb olvasni az adatokat, mindegy, nappal vagy éjszaka.Automata külső indukciós, automatikus indukciós szonda érintkezési hőmérséklet.Átlátszó kijelző, pontos hőmérséklet mérés, termisztor zománcozott huzal pontosságú érzékelő.Akvárium Hőmérő fogad el, LED kijelző, hőmérséklet, s célja, hogy egy gyors, egyszerű, megbízható hőmérséklet mérés.Ők biztonságos használatához be mind édesvízi, mind sósvízi akváriumok.A hőmérséklet lehet alakítani, hogy Celsius vagy Fahrenheit bármikor lehet kiválasztani az igényeknek megfelelően, állítsa be szabadon.Egyértelmű, hogy a nézet, nagy képernyő, kényelmes tudni hőmérséklet.Digitális hőmérő alkalmas különböző víz típusú, mint a friss víz, csapvíz, só, víz, tengervíz, stb. biztosítja a legkényelmesebb víz környezet, a szeretett háziállatokat.Ez nem érinti a környező szoba hőmérsékleten.Vezeték nélküli design, nem rendetlen vezetékek a víz, amely egy tiszta, biztonságos környezet, a halak.Csodálatos kiegészítője akvárium, akvárium.A szín telített, könnyebb olvasni az adatokat, mindegy, nappal vagy éjszaka.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Akvárium Thermometer Material : Acrylic Color : Mint a képen shown Product Méret(hossz x szélesség) : Kb.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Aquarium Thermometer
Material:
 Acrylic
Color:
As picture shown
Product Size(length x width):
Approx. 9.5x2.9cm/3.7x1.1in
Weight:
Approx. 40g
Accuracy:
± 0.5 °
Use range:
used to measure the temperature of the aquarium
Battery Model:
1 x cell battery AG10
Battery capacity:
80mAh
Instructions for use:
1. Tear the hook&loop behind the thermometer and paste it on the outer wall of the fish tank:
2. The pasting surface must be lower than the fish tank water level line:
3. The thermometer should not be wet with water, and cannot be placed inside the fish tank :
Package List:
1 x Aquarium Thermometer
Note:
1. This product is used on the outer wall of the fish tank and is below the water surface. It is not a submersible type design. It must not be placed in water and will damage the transparent LCD screen!
2. This product has a built-in battery with a service life of about 8-12 months. You can purchase a battery to replace it when there is no power. :
A vevők választása