.

.

Mellif 20V Vezetékes Adapter Tápegység DeWalt 20V Eszközök Vezeték nélküli Porszívó a Dewalt 20V Max Akkumulátor (Elem Nem Tartozék)

Mellif 20V Vezetékes Adapter Tápegység DeWalt 20V Eszközök Vezeték nélküli Porszívó a Dewalt 20V Max Akkumulátor (Elem Nem Tartozék)

HUF 1637.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Kompatibilitási】Mellif HÁLÓZATI adapter kompatibilis a De Walt 20 V eszközök (Akkumulátor Eszköz NEM Tartozék)Kiderült, hogy a vezeték nélküli eszközök a vezetékes használat a steady-state, folyamatos használatra.Soha nem kell aggódnia, hogy fogy az akkumulátor élettartamát újra. 【Vezetékes hálózati Adapter】Ez a vezetékes áramellátás adapter nem működik a Dewalt 20 V akkumulátor, ez egy alternatív energiaforrás kiegészítő Dewalt 20 V akkumulátor, amely biztosítja a korlátlan runtime, amikor a HÁLÓZATI adapter áll rendelkezésre. 【Könnyű kezelhetőség】Felszerelt, biztonságos hosszabbító ez nem érinti feszültségesés.Beépített led-es munkalámpa biztosítja a kényelmet a dim környezetben.Egyszerűen csatlakoztassa az adapter a falba vagy a generátor, majd csúsztassa be az eszközt, hogy az adaptert, hogy a teljes vezetékes áram. 【Használata biztonságos】Ez a 110 V bemeneti áramforrás termel 1000 W folyamatos munka erő, 2000 W pillanatnyi maximális teljesítmény.Beépített túlmelegedés elleni védelem funkció levágja kimenet esetén túlmelegedhet. 【Warranty & Service】Csere áll rendelkezésre, ha bármilyen minőségi probléma 12months.Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban. 【Kompatibilitási】Mellif HÁLÓZATI adapter kompatibilis a De Walt 20 V eszközök (Akkumulátor Eszköz NEM Tartozék).Kiderült, hogy a vezeték nélküli eszközök a vezetékes használat a steady-state, folyamatos használatra.Soha nem kell aggódnia, hogy fogy az akkumulátor élettartamát újra. 【Vezetékes hálózati Adapter】Ez a vezetékes áramellátás adapter nem működik a Dewalt 20 V akkumulátor, ez egy alternatív energiaforrás kiegészítő Dewalt 20 V akkumulátor, amely biztosítja a korlátlan runtime, amikor a HÁLÓZATI adapter áll rendelkezésre. 【Könnyű kezelhetőség】Felszerelt, biztonságos hosszabbító ez nem érinti feszültségesés.Beépített led-es munkalámpa biztosítja a kényelmet a dim környezetben.Egyszerűen csatlakoztassa az adapter a falba vagy a generátor, majd csúsztassa be az eszközt, hogy az adaptert, hogy a teljes vezetékes áram. 【Használata biztonságos】Ez a 110 V bemeneti áramforrás termel 1000 W folyamatos munka erő, 2000 W pillanatnyi maximális teljesítmény.

További részletek

A vevők választása