.

.

Mefeny Örök Rózsa,Szeretlek 100 Nyelvek Nyaklánc Ajándék Szett,Romantikus Ajándékok Nőknek,Valentin Nap,Születésnap,anyák Napja,Évforduló,Karácsony.

Mefeny Örök Rózsa,Szeretlek 100 Nyelvek Nyaklánc Ajándék Szett,Romantikus Ajándékok Nőknek,Valentin Nap,Születésnap,anyák Napja,Évforduló,Karácsony.

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Mefeny állapították meg, 2018-ban pedig van egy szakmai kutatás-tervezés csapat vezeti nagyon szigorú minőség-ellenőrzési intézkedéseket annak biztosítására, hogy a termékek megfeleljenek a nemzetközi szabványoknakA cél az, hogy adja, hogy kiváló minőségű termékeket, hogy minden vásárló!.Mefeny szolgáltatásokat most kiterjesztették több mint 20 országban világszerte. 【Tartósított Valódi Rózsa Nyaklánc SZETT】:magában foglal egy bájos, rózsa, egy ezüst szív alakú nyaklánc (a nyaklánc is látszik, hogy szeretlek 100 különböző nyelveken, hogy adjon neki (ő) m. 【Egyedi díszdobozban design】:Lenyűgözően szép fiókos dobozban, ajándék doboz teszi, hogy egy gyönyörű luxus ajándék is lehet használni, mint egy ékszerdoboz, gyűrűs dobozt.Illeszkedik halhatatlan rózsák, amelyek speciálisan feldolgozott, akkor nem hervadnak el, nem kell a víz, de lehet tárolni 3-5 év. 【Jelképe az örök szerelem】 van : a Rózsa a jelképe az örök szerelem.A 100% - ban kézzel készített virágok által feldolgozott egy különleges tartósítási módszer, hogy a szeretet örök.Ha a szeretett ember látja, a rózsa, valamint a szív alakú nyaklánc, még mindig érzem a szerelmet. 【Romantikus ajándék neki】:A jól tartósított rózsa + ékszerdoboz (a szeretlek nyaklánc 100 nyelven) mondd el neki, mennyire szereted.A legtöbb romantikus meglepetés ajándék a szerető, Valentin Nap, anyák Napja, Karácsony, Hálaadás, esküvőre, évfordulóra, házassági ajánlatát, szilveszter, születésnap, ballagás, vagy más alkalommal. 【Mefeny szolgáltatás】:Halhatatlan rózsák, 100 nyelvek szeretlek, nyaklánc, egy szép képeslapot, csomagolva egy gyönyörű díszdobozban.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk!. 【Tartósított Valódi Rózsa Nyaklánc SZETT】:magában foglal egy bájos, rózsa, egy ezüst szív alakú nyaklánc (a nyaklánc is látszik, hogy szeretlek 100 különböző nyelveken, hogy adjon neki (ő) m. 【Egyedi díszdobozban design】:Lenyűgözően szép fiókos dobozban, ajándék doboz teszi, hogy egy gyönyörű luxus ajándék is lehet használni, mint egy ékszerdoboz, gyűrűs dobozt.Illeszkedik halhatatlan rózsák, amelyek speciálisan feldolgozott, akkor nem hervadnak el, nem kell a víz, de lehet tárolni 3-5 év.

További részletek

A vevők választása