.

.

DINGZZ Ipari Kovácsoltvas Cső Polcra, Falra Rack szekrényben Fal Tömör Fa, Laminált Retro, Régi Könyvespolc Fogas (Méret : 100cm)

DINGZZ Ipari Kovácsoltvas Cső Polcra, Falra Rack szekrényben Fal Tömör Fa, Laminált Retro, Régi Könyvespolc Fogas (Méret : 100cm)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Környezetvédelmi Anyagok】A polcon támogatja vagy vasból készült vízvezetékekA partíciók tömör fából készültek.Egészséges, barátságos.Ezek a finom, tartós, könnyen tisztítható, illetve fenntartani. 【Erőt teherbírás】A lebegő polc ésszerű tervezés, erős teherbírás, stabil, tartós, nem deformálódik, hogy lehet kapni bizalommal. 【Egyszerű design, helytakarékos】A keret kialakítása egyszerű, a vonalak sima, alkalmas családi, kereskedelmi használatra.Akkor lefagy bárhol könnyen boltban mindent, hogy segít, hogy a legtöbbet a hely, valamint az életminőség javítása. 【Könnyen telepíthető, használható dísznek】A display állvány könnyen telepíthető, valamint a állványon is használható, mint egy dísz.Lesz, egy szép táj, sehol. 【Környezetvédelmi Anyagok】A polcon támogatja vagy vasból készült vízvezetékek.A partíciók tömör fából készültek.Egészséges, barátságos.Ezek a finom, tartós, könnyen tisztítható, illetve fenntartani. 【Erőt teherbírás】A lebegő polc ésszerű tervezés, erős teherbírás, stabil, tartós, nem deformálódik, hogy lehet kapni bizalommal. 【Egyszerű design, helytakarékos】A keret kialakítása egyszerű, a vonalak sima, alkalmas családi, kereskedelmi használatra.Akkor lefagy bárhol könnyen boltban mindent, hogy segít, hogy a legtöbbet a hely, valamint az életminőség javítása. 【Könnyen telepíthető, használható dísznek】A display állvány könnyen telepíthető, valamint a állványon is használható, mint egy dísz.Lesz, egy szép táj, sehol. 【Környezetvédelmi Anyagok】A polcon támogatja vagy vasból készült vízvezetékek.A partíciók tömör fából készültek.Egészséges, barátságos.Ezek a finom, tartós, könnyen tisztítható, illetve fenntartani.【Erőt teherbírás】A lebegő polc ésszerű tervezés, erős teherbírás, stabil, tartós, nem deformálódik, hogy lehet kapni bizalommal.【Egyszerű design, helytakarékos】A keret kialakítása egyszerű, a vonalak sima, alkalmas családi, kereskedelmi használatra.Akkor lefagy bárhol könnyen boltban mindent, hogy segít, hogy a legtöbbet a hely, valamint az életminőség javítása.【Könnyen telepíthető, használható dísznek】A display állvány könnyen telepíthető, valamint a állványon is használható, mint egy dísz.

További részletek

A vevők választása