.

.

Fenék Fokozó Krém, Hip Krém Bőrfeszesítő Lifting Tápláló Növeli Rugalmasságát Fenék Enlarement Krém 1.6 oz

Fenék Fokozó Krém, Hip Krém Bőrfeszesítő Lifting Tápláló Növeli Rugalmasságát Fenék Enlarement Krém 1.6 oz

HUF 6309.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

HÚZZA meg a BŐRT : krém olyan aktív táplálék-összetevők a bőr, kiegyenesedik, majd húzza meg a láda, meg csípő, javítja a deformáció bővítéseBIZTONSÁGOS ÖSSZETEVŐK : hip krém nem tartalmaz vegyi anyagokat, nincs íze,, nincs mellékhatás a bőrön.HIDRATÁLÓ, TÁPLÁLÓ : a hip krém kellékek táplálkozás, valamint a nedvesség a bőr, javítja egyenetlen bőr , hogy a bőr nedves, kényes.DEOPPILANT HATÁSOK : a bővítés krém elősegíti a sejt, zsírsejtek, valamint histocyte elterjedése, valamint a változás akadálymentes blokkolt conditionof sejt.BŐRFESZESÍTŐ EMELÉSI : bővítés krém tartalmaz több féle növényi kivonatok, amely elősegítheti a sejt, javítása száraz, lapos, s a nők számára.Specifikáció : Elem Típus : Hip Enhancement Cream Texture : Sápadt Fluid Net Tartalom : Kb.6 oz Shelf Élet : 3 Years Applicable tünetek : ptosis, coxal sorvadás, mellnagyobbítás coxal művelet hiba, a törekvés a tökéletes ábra tömeg.Leírás : Ez egy krém minden nő számára, aki álma, hogy egy teljes, szexi test.Amikor a tömeg hirtelen elveszett után, például terhesség, szoptatás, vagy a természetes öregedés folyamatát, s kezdődik hiánya a teljességet egyszer volt.Ez lehet egy nagy csapás a önbecsülését.Még azok a tizenévesek, lehet, hogy még több faragott mellszobra.Hogyan kell Use : 1.Takeproperamountofbeautymassagecream2.Massageupwardsandoutwardsuntilabsorbed.Applyittwiceaday,onceafterbathingandoncebeforegoingtobedforthebesteffect.A csomag Lista : 1 x Hip Krém.

További részletek

Item Type:
HipEnhancementCream
Texture:
Pasty Fluid
Net Content:
Approx. 45g/1.6oz
Shelf Life:
For 3 Years
Applicable symptoms:
ptosis, coxal atrophy, augmentation coxal operation failure, the pursuit of perfect figure crowd.
Description:
This is a enhancement cream for all women who dream of having a full and sexy body. When weight is suddenly lost, such as after pregnancy and feeding, or during the natural aging process, s begin to lack the fullness they once had. It can be a big blow to your self-esteem. Even those in their teens may still want a more chiseled bust.
How to Use:
1.Takeproperamountofbeautymassagecream2.Massageupwardsandoutwardsuntilabsorbed.3.Applyittwiceaday,onceafterbathingandoncebeforegoingtobedforthebesteffect. :
Package List:
1 x Hip Enhancement Cream :
A vevők választása