.

.

WH1916 GH6 Képernyő Védő Üveg Kompatibilis a Panasonic LUMIX GH6 Kamera, 9H Edzett Üveg Anti-Scrach Anti-Buborék Anti-Por (3 Csomag)

WH1916 GH6 Képernyő Védő Üveg Kompatibilis a Panasonic LUMIX GH6 Kamera, 9H Edzett Üveg Anti-Scrach Anti-Buborék Anti-Por (3 Csomag)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

? [gh6 képernyővédő fólia] üveg kijelző védő fólia tökéletesen kompatibilis a Panasonic LUMIX GH6 digitális fényképezőgép üveg lcd kijelző, kifejezetten az érintőképernyő ? [Magas Átláthatósági] 99%, Nagy felbontású 3 x nedves tisztítás papír + 3 x tisztító papír; 3 x port-abszorber; 1 x Telepítési útmutató. ? [Könnyű alkalmazni] könnyen telepíthető, professzionális design,nincs levegő buborékok, tisztítás után a képernyőn, tépje le a hátsó film, majd a négy sarkát, majd tegye le.nyomja meg finoman a középső, majd a fóliát automatikusan maradjon a képernyőn.Képernyővédő fólia.Képernyővédő fólia.Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kiváló képernyővédő fólia.Én végigvezeti a telepítés, majd válaszoljon a kérdésekre e-mailben,A folyamat osztva négy lépésből áll : 1) a tisztítás az érintőképernyő segítségével a zöld "1" (nedves), valamint a piros "2" (száraz) törlőkendő.Érintse meg CSAK a szélek-ból képernyő ujjaival, mivel az olaj a ujjai problémákat okozhat.2) távolítsa el a port a érintse meg a képernyőt a kék "por abszorber" matricák.Ezek nagyon ragadós, meg kell tartani őket, hogy csak a végére, vagy a tab, nem a közepén.Használja az egyenes matricák a képernyő szélén, a kerek matrica a legfontosabb része a képernyő. 3) (lásd a mellékelt ábrát) külön a képernyő védőa VASTAG képernyő, amely hamarosan alkalmazni, hogy az érintőképernyő . a VÉKONY védőréteg.Tartsa a fekete fülre, majd húzza finoman az egyik sarokból átlósan szemközti sarokban, VAGY egyenesen át, ha nagyon ügyes kezed van.Most, hogy a szilárd képernyővédő fólia készen kell alkalmazni.Újra kezelni a képernyőn, CSAK a széleit, majd helyezze óvatosan a tiszta érintőképernyő.Ahogy alkalmazni GYENGÉD nyomás, hogy a felszínen a touch screen protector, akkor megjelenik a képernyőn, kapcsolja a szürke, fekete, mutatja, hogy a kapcsolat létrejött. 4) Törölje le óvatosan , PUHA ruhával (nem papír törölköző, mivel ezek karcolás) a közepétől, míg az új képernyővédő fólia van csatlakoztatva teljesen az érintőképernyő.Most már védett a touch LCD kijelző az esetleges kárt.Gratulálok!Csomag Tartalma : 3 X Edzett Üveg Film Panasonic LUMIX GH6 Full Frame tükör nélküli Fényképezőgép.

További részletek

A vevők választása