.

.

Tgoon Akril Fiókban Húz, Fiók Húzza Kezelni Egyedi lakberendezési Cink Ötvözet, Kiegészítők Szekrények(B01277S Pályán 96-Arany)

Tgoon Akril Fiókban Húz, Fiók Húzza Kezelni Egyedi lakberendezési Cink Ötvözet, Kiegészítők Szekrények(B01277S Pályán 96-Arany)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : A szál az akril kezelni kezelni egyértelmű, a csavart könnyen lehet csavarni, de könnyen összeszerelhetőPRÉMIUM ANYAG : A fogantyú készült cink ötvözet, egy tökéletes kombinációja a praktikum, dekoráció, tartós, erős.ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Ez a kristály akril kezelni egy átlátszó design, ami egyedi, szép.Lakberendezési : Ez a tiszta akril kezelni jön a kiegészítőket a tökéletes dekoráció otthon.ALKALMAZHATÓ : Ez a kilincs alkalmas a szekrények, fiókok, drag, konyhaszekrények, szekrények, stb.Szolgáltatás : 1. KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : A szál az akril kezelni kezelni egyértelmű, a csavart könnyen lehet csavarni, de könnyen összeszerelhető. PRÉMIUM ANYAG : A fogantyú készült cink ötvözet, egy tökéletes kombinációja a praktikum, dekoráció, tartós, erős. ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Ez a kristály akril kezelni egy átlátszó design, ami egyedi, szép. Lakberendezési : Ez a tiszta akril kezelni jön a kiegészítőket a tökéletes dekoráció otthon. ALKALMAZHATÓ : Ez a kilincs alkalmas a szekrények, fiókok, drag, konyhaszekrények, szekrények, stb.Specifikáció : Elem Típus : Kristály Akril Handle Material : Akril + Cink Alloy Weight : Kb.82 oz Scope Alkalmazása : Szekrények, Szekrények, Fiókok, stb.A csomag Lista : 1 x Handle2 x Screw Note : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hiba.

További részletek

Item Type:
Crystal Acrylic Handle
Material:
Acrylic + Zinc Alloy
Weight:
Approx. 78-80g / 2.75-2.82oz
Scope of Application:
Wardrobes, Cabinets, Drawers, etc.
Package List:
1 x Handle:
2 x Screw:
Note:
Manual measurement, please allow slight error:
A vevők választása