.

.

Jndtueit Gomba Női melegítő Nadrág, Férfi Laza, Rugalmas Sport Nadrág, Melegítő Poliészter Aktív Kocogók (Mérete: S-2XL)

Jndtueit Gomba Női melegítő Nadrág, Férfi Laza, Rugalmas Sport Nadrág, Melegítő Poliészter Aktív Kocogók (Mérete: S-2XL)

HUF 2699.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

100% PoliészterCsak A Kézi Mosogatás. ?Kényelmes design : Ezek a felnőtt jogging nadrág anyaga puha, rugalmas poliészter anyag, amely fény, bőr-barát, lélegző, gyorsan száradó; a derék rugalmas, bordás mandzsetta, könnyen fel, majd vedd le, laza fit, akár gyakorló sport, Vagy a mindennapi viselet otthon, a maximális kényelem maradjon a helyén edzés közben. ?3 D-s Élénk Nyomtatott Élénk színek pedig szemet gyönyörködtető grafika, hogy nem fog elgyengülni.Nyomtatott nyakkendő festék, galaxy, láng, kutya, pillangó, lajhár, dinoszaurusz többet.Ezek a szórakoztató melegítő, hogy a fiúk, lányok, mindenki nyerni bókokat, a mindennapi viselet, valamint az osztály sport. ?Kényelmes Zsebek : Két egymás oldalán pockets tökéletes az ön számára, hogy tartsa a kezét a melegítő zsebek, vagy tárolja a telefon, kulcsok, szövetek, illetve egyéb lényeges, ha hideg van kint. ?Többcélú : Meglepetés, praktikus ajándék, barátok, szülők, partnerek!Könnyű, légáteresztő melegítő eltartás ön hűvös, kényelmes sport közben, alkalmas több alkalommal is : volt-e, vagy kosarazni, kerékpározás, kocogás, gyakorlása, iskolába, vagy TV beltéri, játék a szobában aludni, ezek a melegítő nagy, illetve nem korlátozza a mozgást. ⚽Méret : 5 méretű ezek a felnőtt melegítő S-2 XL, alkalmas felnőtt férfiak, mind a nők a test minden típusú . A tű meg cérna a melegítő rendben van, tiszta, ők pedig tartós, nem deformálódott.Kérjük, olvassa el a mérettáblázat gondosan vásárlás előtt.

További részletek

A vevők választása