.

.

Qykokok Tiéd A Világ a Neon Fények Falra Art Dekor Király LED Táblák Dimmer Kapcsoló Neon Inspiráló Idézetek Jelek, Iskolai,Hálószoba,Iroda,Kollégium,Könyvtár,Egyetem,stb.

Qykokok Tiéd A Világ a Neon Fények Falra Art Dekor Király LED Táblák Dimmer Kapcsoló Neon Inspiráló Idézetek Jelek, Iskolai,Hálószoba,Iroda,Kollégium,Könyvtár,Egyetem,stb.

HUF 4085.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?️ Vonzó Design : TIÉD A VILÁG LED neon mondása, a tervek készen vannak, a tökéletes módja annak ,mint egy ajándék, hogy ösztönözze a barátokÉlvezze a motivációs azt mondom, haza wall art lámpa, dekor, Az inspiráló idézetek LED jelek nem csak felcsillan a szobában, de felcsillan a nap. ?️ TIÉD A VILÁG Jel Méret : Aktívan neon fények, a méret 16.1 inch,kábel hossza 70 cm.Motivációs neon fény powered by biztonságos USB, meg van egy dimmer kapcsoló ellenőrzése a led. ?️ Használata egyszerű : Mi feltéve, 45cm fém lánc a szavakat lámpa neon.Van két lyuk mögött a lámpa, akkor lefagy rózsaszín neon tábla a falon, az ajtó, vagy a hely billboard neon az asztalra. ?️ Minőség, Biztonság : , Mondván, neonfényekhez készült akril hátlap,a LED-es neon a nem mérgező, tartós, elviselni át a hőt .Betűk, neon fényt bocsátanak ki nagyon puha, meleg fény.Ez azt jelenti, hogy boldog neonok több biztonságos, stabil tápegység. ?️ Bármilyen Alkalom : tiéd A világ a neon jel motivációs ösztönzése,betűk világos jele az iskola,tanterem,szoba,kávézó, bár,tanulmány dekoráció.Ragadd meg A Napot neonreklám széles körben használják a ballagási buli,álarcosbál,szülinapi buli,esküvő,barátok gyűjtése. ?️ Vonzó Design : TIÉD A VILÁG LED neon mondása, a tervek készen vannak, a tökéletes módja annak ,mint egy ajándék, hogy ösztönözze a barátok.Élvezze a motivációs azt mondom, haza wall art lámpa, dekor, Az inspiráló idézetek LED jelek nem csak felcsillan a szobában, de felcsillan a nap. ?️ TIÉD A VILÁG Jel Méret : Aktívan neon fények, a méret 16.1 inch,kábel hossza 70 cm.Motivációs neon fény powered by biztonságos USB, meg van egy dimmer kapcsoló ellenőrzése a led. ?️ Használata egyszerű : Mi feltéve, 45cm fém lánc a szavakat lámpa neon.Van két lyuk mögött a lámpa, akkor lefagy rózsaszín neon tábla a falon, az ajtó, vagy a hely billboard neon az asztalra. ?️ Minőség, Biztonság : , Mondván, neonfényekhez készült akril hátlap,a LED-es neon a nem mérgező, tartós, elviselni át a hőt .Betűk, neon fényt bocsátanak ki nagyon puha, meleg fény.Ez azt jelenti, hogy boldog neonok több biztonságos, stabil tápegység.

További részletek

A vevők választása