.

.

LIFEHAXTORE® Absztrakt Művészet Fa Táncoló Lány Bekeretezett Festmény | Kész Hang- (Fa Keret, Többszínű, 10inch x 14 hüvelyk)

LIFEHAXTORE® Absztrakt Művészet Fa Táncoló Lány Bekeretezett Festmény | Kész Hang- (Fa Keret, Többszínű, 10inch x 14 hüvelyk)

HUF 4050.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 Absztrakt művészet kimerítően nyitott a különböző értelmezések.Absztrakt művészet használ színeket, gesztusbeli jelek, szimbólumok, alakzatok, formák, stb. van, hogy elérje a hatás.Absztrakt művészet hisz nem ad teljes, pontos ábrázolása, képi valóságot.Ahelyett, hogy ezek a festmények adni a nézők az alkalom, hogy betekintést mélyén festmények, majd hozzon létre egy történet a fejemben. A csomag tartalmazza : UV Texturált Modern art Print Festmény keret (üveg nélkül). Készen állsz, hogy Lógni : Lógni, bárhol, előre csatolt lóg klip. Használat : használható Nappali, Hálószoba, Hall, Étkező, Otthon dekoráció, valamint az ajándékozás céljából. Magas Minőségű Anyag : jön a Legjobb az osztályban MDF Tábla. Absztrakt művészet kimerítően nyitott a különböző értelmezések.Absztrakt művészet használ színeket, gesztusbeli jelek, szimbólumok, alakzatok, formák, stb. van, hogy elérje a hatás.Absztrakt művészet hisz nem ad teljes, pontos ábrázolása, képi valóságot.Ahelyett, hogy ezek a festmények adni a nézők az alkalom, hogy betekintést mélyén festmények, majd hozzon létre egy történet a fejemben. A csomag tartalmazza : UV Texturált Modern art Print Festmény keret (üveg nélkül). Készen állsz, hogy Lógni : Lógni, bárhol, előre csatolt lóg klip. Használat : használható Nappali, Hálószoba, Hall, Étkező, Otthon dekoráció, valamint az ajándékozás céljából. Magas Minőségű Anyag : jön a Legjobb az osztályban MDF Tábla.Absztrakt Művészet Fa TÁNCOLÓ LÁNY Bekeretezett Festmény.

További részletek

A vevők választása