.

.

RUIGPRO Alumínium Hosszabbító Kar Fém Pole Mount Kiterjesztését Sisak Stick Mount Kompatibilis GoPro Hero10/ 9/8/7/6/5 Fekete,APEMAN/TENKER/DJI

RUIGPRO Alumínium Hosszabbító Kar Fém Pole Mount Kiterjesztését Sisak Stick Mount Kompatibilis GoPro Hero10/ 9/8/7/6/5 Fekete,APEMAN/TENKER/DJI

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★Alkalmas - Ezt a kiterjesztést rob illik Go Pro Hero10/ 9/8/7/(2018)/6/5 Fekete,DJI osmo akció,YI,Campark,AKASO, valamint a legtöbb akció kamerák ★VÁLTOZATOS HASZNÁLATA - Ez a kiterjesztés konzol használható egyedül, mint egy képkeret, bottal.Is használható kombinálva több kiterjesztését zárójelben, mint egy 3-utas önarckép bottal, vagy meghosszabbított önarckép botot.Ez is használható kombinálva egy kerékpár állni, hogy javítsa a felvételi látómező során lovaglás.Több módon lehet használni, arra várva, hogy felfedezzék. ★HOSSZABB & KÖNNYEBB - Hollow-ki tervezés, hogy a lehető legnagyobb mértékben által CNC technológia, amely mind a könnyű, stabil.Miközben csökkenti a súlyt, ezt a kiterjesztést rod is emelkedett, 16. ★KÉNYELMES MARKOLAT - Az új hajlított formájának köszönhetően a markolat kényelmesebb. ★CSÖKKENTI a SZÉL ELLENÁLLÁS - A maximális kivágott design nagyban csökkenti a szél ellenállás, valamint javítja a stabilitást a forgatás. ★Alkalmas - Ezt a kiterjesztést rob illik Go Pro Hero10/ 9/8/7/(2018)/6/5 Fekete,DJI osmo akció,YI,Campark,AKASO, valamint a legtöbb akció kamerák. ★VÁLTOZATOS HASZNÁLATA - Ez a kiterjesztés konzol használható egyedül, mint egy képkeret, bottal.Is használható kombinálva több kiterjesztését zárójelben, mint egy 3-utas önarckép bottal, vagy meghosszabbított önarckép botot.Ez is használható kombinálva egy kerékpár állni, hogy javítsa a felvételi látómező során lovaglás.Több módon lehet használni, arra várva, hogy felfedezzék. ★HOSSZABB & KÖNNYEBB - Hollow-ki tervezés, hogy a lehető legnagyobb mértékben által CNC technológia, amely mind a könnyű, stabil.Miközben csökkenti a súlyt, ezt a kiterjesztést rod is emelkedett, 16. ★KÉNYELMES MARKOLAT - Az új hajlított formájának köszönhetően a markolat kényelmesebb. ★CSÖKKENTI a SZÉL ELLENÁLLÁS - A maximális kivágott design nagyban csökkenti a szél ellenállás, valamint javítja a stabilitást a forgatás.A TERMÉK : ▶Ez a 18 cm hosszú hosszabbító kar 1,5 cm-rel hosszabb, mint a régi 16.5 cm-es, de a súlya, 4g kevesebb. (Régi modell, 29g, új modell 25g) ▶Az új hajlított formájának köszönhetően a markolat kényelmesebb.

További részletek

Material:
Aluminum
Suitable for:
GoPro Hero 10/ 9/8/7/(2018)/6/5 Black,Hero 5/4 Session,Hero 7/5/4 Silver,3+,AKASO/Campark/Crosstour/APEMAN action camera,SJ4000/5000/6000,Xiaomi YI/4K,LD4000/6000,DJI osmo action,etc.
Product Includes:
1*Extension Bracket Mount:
2*Screws:
Note:
The camera are not included.:
We have a good after-sales service to ensure that every customer is satisfied with the purchase decision they made.Please let us know how we may assist you to resolve the issue you have experienced. What we're doing right now,we're chasing perfection.:
A vevők választása