.

.

Kamera tolatókamera Hosszabbító,YQMAJIM 4 Pin 9.8 Ft Hosszabbító Kábel az Autó Biztonsági Kamera/ Fordított az Autó Felvevő(4 Pin 9.8 Ft)

Kamera tolatókamera Hosszabbító,YQMAJIM 4 Pin 9.8 Ft Hosszabbító Kábel az Autó Biztonsági Kamera/ Fordított az Autó Felvevő(4 Pin 9.8 Ft)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✔⚠️Ez egy 4 tűs férfi-nő kábel -9Felhívjuk a figyelmet, hogy a pin-konfiguráció pontot, majd a megfelelő kábellel. ✔Eredeti design, könnyű telepítés. ✔A 4 pin-hátsó kamera kábel standard tartozék, azt illik leginkább kamera visszapillantó kamera, de valamilyen különleges típusú dash kamerák, lehet, hogy nem kompatibilis, ha ez az, mi visszatérítjük időben. ✔Működik, Biztonsági Kamera & Kamera tolatókamera. ✔ Van 4 tűs / 5 Pin / 6 Pin / 8 Pin - különböző hosszúságú biztonsági kamera hosszabbítót. ✔⚠️Ez egy 4 tűs férfi-nő kábel -9.Felhívjuk a figyelmet, hogy a pin-konfiguráció pontot, majd a megfelelő kábellel. ✔Eredeti design, könnyű telepítés. ✔A 4 pin-hátsó kamera kábel standard tartozék, azt illik leginkább kamera visszapillantó kamera, de valamilyen különleges típusú dash kamerák, lehet, hogy nem kompatibilis, ha ez az, mi visszatérítjük időben. ✔Működik, Biztonsági Kamera & Kamera tolatókamera. ✔ Van 4 tűs / 5 Pin / 6 Pin / 8 Pin - különböző hosszúságú biztonsági kamera hosszabbítót.Tipp : Kérjük, válassza ki ezt a vastag kábel a tiszta réz mag által YQMAJIM.Ha más jól kábel, ott lesz feszültségesés után a fordított kamera vezeték meghosszabbodik,lehet, hogy nem működik rendesen.Kérjük, válassza ki a megfelelő pin-beállítások, majd a megfelelő hosszúságú kábeleket.Pin Számok : 4-Pin、5-Pin、6-Pin、8-Pin-Kódot.A rövidebb, a kábel, annál stabilabb a jelek.

További részletek

A vevők választása