.

.

EMMA Szépség Aktív Körömlakk, Tartós Köröm Színe, 12+ Ingyenes Képlet, - Ig Vegán & erőszak-Mentes, kacsa, Kacsa, Menj, 0.5 fl. oz.

EMMA Szépség Aktív Körömlakk, Tartós Köröm Színe, 12+ Ingyenes Képlet, - Ig Vegán & erőszak-Mentes, kacsa, Kacsa, Menj, 0.5 fl. oz.

HUF 540.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Gyors Száraz TápszertViseljen a nap utolsó egy héten. 12+ Ingyenes képlet.A PETA-Hitelesített, kegyetlenség-ingyenes, vegán. áll a Nagyon Speciális Körömlakk.EMMA az első gyors divat körömlakk a világ funkciók, új gyűjtemények minden hónapban.Amellett, hogy divatos, up-to-date körömlakk színek megy minden ruhát, EMMA körömlakk vagy erőszak-mentes, biztonságos használata. a körömlakk 12+ Ingyenes készült, anélkül, Toluol, Dibutyl Ftalát (DBP), Formaldehid, Formaldehid Gyanta, Kámfor, TPHP, Xilol, Etil-Tosylamide, MEHQ/HQ, Methylisothiazolinone, Parabének, Állati Eredetű Összetevőket, illetve Glutént.Megnyugodhat, EMMA a legbiztonságosabb körömlakk meg lehet vásárolni, illetve használatát. nem csak 12+ Ingyenes PETA-Hiteles, de tartalmaz egy új, tápláló formula, amely még több előnnyel, hogy a köröm lemez, kutikula területen. Tápláló Képlet Tartalmazza : Retinol (A-Vitamin) – a hidratáló ellátások, valamint anti-aging tulajdonságai, retinol, védi, hidratálja a körmök, valamint a cuticles.Biotin (B7-Vitamin) - Törékeny körmök (csorba, osztott vagy repedt) a becslések szerint körülbelül 20% - át a lakosság.Tanulmányok kimutatták, hogy a Biotin javítja a vastag körmök, valamint csökkenti a köröm felosztása.Tokoferol (E-Vitamin) - Megakadályozza, hogy a sárga köröm szindróma, ami miatt peeling, repedés, majd sárgás körmök.Tokoferol is hidratálja, valamint megakadályozza, hogy a repedt körömágyat, száraz bőr körül a körömágy.Keratin (Fehérje) - fontos szerepet Játszik a köröm egészsége.Keratin védi a körmöket a kárt azáltal, hogy erősebb, ellenállóbb, hozzátéve, hogy a természetes fehérje, a keratin, hogy a köröm készült.

További részletek

A vevők választása