.

.

Amatolo 10 Db Fém Sátor Stílus Rakható Táblázat Számok,ültető Kártyák Alkalmas Éttermek, Kávézók, Bárok, illetve a Személyes Összejövetelek.

Amatolo 10 Db Fém Sátor Stílus Rakható Táblázat Számok,ültető Kártyák Alkalmas Éttermek, Kávézók, Bárok, illetve a Személyes Összejövetelek.

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1Megjegyzés : a MÉRET : 1. Kisebb, mint a közönséges műanyag vagy papír kártyákat, de sokkal nehezebb, mint őket.Rozsdamentes acél termékek a könnyű tisztítást.Ez elég súlyt, majd minden egyes sor 10 súlyok több mint 19 oz.Ők nagy zsúfolt étterem, bankett, majd fogadótermeket, valamint olyan egyének, akik gyakran fogadó nagy felek események.A ferde orientáció szolgáltat egy tiszta, zavartalan kilátás, míg a számok mindkét oldalán lehetővé teszi, hogy megtalálja a táblázat mindkét irányba.Részére hozzáadott kényelem ezek a táblázat számok értékesítik 10-száma sok, akár 100, hogy megfeleljen a táblázat gróf.Megjegyzés : a MÉRET : 1. Kisebb, mint a közönséges műanyag vagy papír kártyákat, de sokkal nehezebb, mint őket.Rozsdamentes acél termékek a könnyű tisztítást.Ez elég súlyt, majd minden egyes sor 10 súlyok több mint 19 oz.Ők nagy zsúfolt étterem, bankett, majd fogadótermeket, valamint olyan egyének, akik gyakran fogadó nagy felek események.A ferde orientáció szolgáltat egy tiszta, zavartalan kilátás, míg a számok mindkét oldalán lehetővé teszi, hogy megtalálja a táblázat mindkét irányba.Részére hozzáadott kényelem ezek a táblázat számok értékesítik 10-száma sok, akár 100, hogy megfeleljen a táblázat gróf.Nem rozsdás, könnyen tisztítható. Alkalmas Éttermek, Kávézók, Bárok, illetve a Személyes Összejövetelek.A csomag tartalmaz : 10 Db Tábla Numbers About szállítási idő : A fém asztal kártyák szállítják a szárazföldi Kínában.Az ígért szállítási idő 28 munkanap legkésőbb.De általában kaphatunk az áru követő 8 18 munkanapon belül.

További részletek

A vevők választása