.

.

OLUN Brushless Motor Porszívó 13000Pa/8000Pa Erős Szívó Vezeték nélküli Porszívó Kézi Autó &Haza Pet Haj (Szín : 13000Pa Szívó)

OLUN Brushless Motor Porszívó 13000Pa/8000Pa Erős Szívó Vezeték nélküli Porszívó Kézi Autó &Haza Pet Haj (Szín : 13000Pa Szívó)

HUF 2610.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Erős porszívó dinamikus motor, majd ecsettel, hengerrel lehet emelni makacs, nehéz törmelékRészecskék, mint például a por, a pollen, vagy vette fel, míg a mosható szűrő rendszer rögzíti a törmeléket, valamint javítja a levegő minőségét.Rotary kormánymű lehetővé teszi, hogy a maximális irányíthatóság.A tisztítás körül, bútor, egyéb akadályok könnyű.Szélig tisztítás.Dobja a pet-haj, szennyeződés, valamint a törmelék körül szélek, sarkok.Erős szívó, így könnyen, azonnal elfog morzsákat, por, törmelék, pet-haj, illetve más mocskát.Brushless motor generál kevesebb hő, zaj, mint a többi hagyományos csiszolt motors, ami több, az energiatakarékosság, a hosszabb élettartam.Erős porszívó dinamikus motor, majd ecsettel, hengerrel lehet emelni makacs, nehéz törmelék.Részecskék, mint például a por, a pollen, vagy vette fel, míg a mosható szűrő rendszer rögzíti a törmeléket, valamint javítja a levegő minőségét.Rotary kormánymű lehetővé teszi, hogy a maximális irányíthatóság.A tisztítás körül, bútor, egyéb akadályok könnyű.Szélig tisztítás.Dobja a pet-haj, szennyeződés, valamint a törmelék körül szélek, sarkok.Erős szívó, így könnyen, azonnal elfog morzsákat, por, törmelék, pet-haj, illetve más mocskát.Brushless motor generál kevesebb hő, zaj, mint a többi hagyományos csiszolt motors, ami több, az energiatakarékosság, a hosszabb élettartam.Modell : VC008 13000pa Motor : Brushless Motor8000pa Motor : 550 Motor Input feszültség : 5 V-2 ADust kapacitás : 0.35 L Akkumulátor, kapacitás : 2000m Ah*3 5 CBattery élet : 1. fogaskerék 30 perc, 2st.sebességváltó 20 minutes Charging idő : 3,5 H Ha az első használat után, vagy hosszú távú tárolás, kérjük, hogy teljesen töltse fel a terméket. C-TÍPUSÚ töltés port2. Tartja a handle3. Kapcsoló gomb (hosszan nyomja meg a 0.5 s bekapcsolásához nyomja meg röviden az 1. felszerelés ciklus, hosszan nyomja meg a 3s kikapcsolni)4. Dolgozik mutató/töltés indicator5. Szemetes kapcsoló gomb (nyomja meg a thebuttons mindkét oldalon egyszerre, hogy nyissa ki a szemetes)6. HEPA szűrő elem/filter8. Levegő bemeneti port shield9.

További részletek

A vevők választása