.

.

HEPA Szűrő Csere, a Dyson Ciklon V10 Állat V10 Abszolút SV12 V10 Teljes, Tiszta Vezeték nélküli Bottal Vákuum Rész. 969082-01 (2 Csomag)

HEPA Szűrő Csere, a Dyson Ciklon V10 Állat V10 Abszolút SV12 V10 Teljes, Tiszta Vezeték nélküli Bottal Vákuum Rész. 969082-01 (2 Csomag)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Könnyű, hogy távolítsa el, cserélje ki a tisztaNagy hatékonyságú szűrő hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket.Mosható, valamint újrafelhasználható. 【Pontos Kompatibilitási】A V10-es Csere Szűrő kompatibilis Dyson V10 Ciklon sorozat, V10-es Abszolút, V10 Állat, V10-es Teljes Tiszta, SV12 Tiszta Porszívó.Hasonlítsa össze, hogy Részt # 969082-01. Kérjük, ellenőrizze a fogadó modell, méret, mielőtt rendel, vagy lépjen kapcsolatba velünk. 【Magas hatásfok】Elfogadása két-in-one design.A V10-es szűrő hatékony, jó minőségű, magas hatásfokú (99.97%), blokkolja a finom por, elkerülje a másodlagos levegő szennyezés, valamint védi a fogadó motor. 【Tisztítás vagy csere】A Szűrő mosható, de meg kell alaposan szárított, mielőtt újból felhasználható.Az egészség, a család, valamint egy tisztább, élő környezet, javasoljuk, hogy cserélje ki, ha egyszer minden 6-12 hónap.Ha nincsenek otthon, ajánlott, hogy lerövidíti a csere ideje.a család egy tisztább, élő környezet, javasoljuk, hogy cserélje ki, ha egyszer minden 6-12 hónap.Ha nincsenek otthon, ajánlott, hogy lerövidíti a csere ideje. 【Csomag tartalma 】A V10-es Szűrő Csere Dyson V10 Ciklon sorozat magában foglalja a 2 Pack Szűrő, 1, Tiszta Ecsettel.Készült nagy szilárdságú, illetve mérgező anyagok biztosítása nagyobb teljesítmény, egészségesebb. 【Után-Értékesítési Garancia】V10 állat porszívó szűrő könnyű eltávolítani, majd cserélje ki.Ha veszel egy új szűrő a telepítés után egy kicsit szűk, ne aggódj, használata után kétszer könnyebb lesz telepíthető.Ha a telepítés nehéz, talkum por használható kenés. 100 elégedettségi garancia.Bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, itt vagyunk, hogy segítsünk.A fából készült padló nem lehet a vízben áztatott sokáig, a szemetet a földön, hogy nehéz, hogy tiszta.Ebben az időben, akkor kell használni egy V10-es Szűrő Csere Dyson Porszívó egyszerűen távolítsa el a port a szőnyeg.A haj a takaró nehéz tisztítás probléma, nem lehet tisztítani egy seprű.Ebben az időben, akkor kell használni egy Dyson porszívó felszerelt V10-es Szűrőket, hogy könnyen felszívja a szőr a takarót.

További részletek

A vevők választása