.

.

Csaptelepek, Mosogató csaptelep,Szilárd Sárgaréz Konyhai Csaptelep kihúzható Le Permetező 360°Forgatható Víz csaptelep Hideg-Meleg

Csaptelepek, Mosogató csaptelep,Szilárd Sárgaréz Konyhai Csaptelep kihúzható Le Permetező 360°Forgatható Víz csaptelep Hideg-Meleg

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Mosogató CsaptelepekMagas minőségű anyagok : A tömör réz szerkezet a pot szerelhető csaptelep, a csaptelep test, a fogantyú biztosítása, a megbízhatóság, valamint a krómozott, valamint matt nikkel befejezi hozzá elegancia, a konyha, valamint annak biztosítása, a biztonságos ivóvíz az a család.A réz anyag rendkívül megbízható, tartós, könnyen tisztítható.Szénsavas kiöntő : A kifolyó egy levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak a bőséges splash-mentes víz, így a mosás egy szellő, s ami még fontosabb-a takarékosság!A dupla csatlakozó design könnyen ellenőrizni a víz áramlását, beszerez egy erősebb kipirulás jobb tisztító hatása. 360° - ban elforgatható kifolyó a hideg-meleg víz ellátás : A csap fel van szerelve egy hideg víz bemenet, valamint használhatja a fogantyút, hogy állítsa be a víz hőmérséklete.Ez egy nagyon praktikus funkció, alkalmas a különböző időjárás, illetve egyéb igények, 360° - os elforgatás lehetővé teszi, hogy elérje bármely sarkában, a mosogató.Alkalmas egyetlen tank, vagy dupla tank; magas boltív kifolyó biztosít elég helyet a kiváló clearance.Dupla kar design : modern stílusú kezelni, egy óvatos, hideg-meleg mutató végén kezelni, egyszerű használni, akkor állítsa be a hőmérséklet, víz mennyisége is.Mosogató Faucets Specification : Termék neve : konyha faucet Surface kezelés : electroplating Valve mag anyaga : kerámia lemez szelep core Material : Brass Structure : Duplex Valve ülés átmérő : 35mm Working hőmérséklet : 0-90℃Stílus : modern, simple Import, illetve a kivitel cső átmérő : 4 points Number lyuk : egyetlen hole Function : rain Rotatable vagy nem : Yes Water ellátás : hideg-meleg faucet Opening módszer : csavarkulcs type Installation módszer : ülés type Feature : Keverés Faucet Warranty : 2 years Applicable helyek : villa konyha, zártkörű klubok, hotel konyhák, klub, konyha, családi konyhák, stb.telepítési tanácsok : 1. Ha kell telepíteni magát, szüksége van egy bizonyos mennyiségű szerelési tapasztalat.Ne telepítse randomly2. Öblítse le a törmelék, a beágyazott vízvezeték szerelés előtt, hogy ne blokkolja a csapot, a belső pipe Prompt : Kérjük, ellenőrizze a méret megrendelés előtt, hogy ha ez megfelel a needs Because a méret kézzel mért, van egy bizonyos hiba.

További részletek

Product name:
kitchen faucet
Surface treatment:
electroplating
Valve core material:
ceramic disc valve core
Material:
Brass
Structure:
Duplex
Valve seat diameter:
35mm
Working temperature:
0-90℃
Style:
modern and simple
Import and export pipe diameter:
4 points
Number of holes:
single hole
Function:
rain
Rotatable or not:
Yes
Water supply:
hot and cold faucet
Opening method:
wrench type
Installation method:
seat type
Feature:
Mixing Faucet
Warranty:
2 years
Applicable places:
villa kitchens, private clubs, hotel kitchens, club kitchens, family kitchens, etc.
installation tips:
1. If you must install it yourself, you need a certain amount of installation experience. Don't install randomly:
2. Rinse the debris in the embedded water pipe before installation, so as not to block the faucet and inner pipe:
Prompt:
Please check the size before placing an order to see if it meets your needs:
Because the size is manually measured, there is a certain error. Please refer to the actual product:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much.:
The picture is real. However, due to the different lighting and display settings, there may be slight chromatic aberration. Please understand and thank you very much. :
A vevők választása