.

.

ekbas Autó Porszívó Kézi Porszívó 9000PA Szívó LED,Autó Porszívó Vezeték nélküli, Újratölthető,Hordozható Porszívó, a gépkocsi, Home&Office(Fehér)

ekbas Autó Porszívó Kézi Porszívó 9000PA Szívó LED,Autó Porszívó Vezeték nélküli, Újratölthető,Hordozható Porszívó, a gépkocsi, Home&Office(Fehér)

HUF 2321.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Könnyű&Flodable Design] - Az Autó Porszívó Vezeték nélküli Csak 0Hasonlítsa Össze A Hagyományos Kézi Autó Porszívó,Hogy Több Lesz Kényelmes A Használata.Vezeték Nélküli, Majd 90 Fokos Összecsukható Design Teszi Több Kompakt, Hordozható.Így Ráncok Szépen Kéznél Tartani Az Autó Belsejében.A Másik Kezét Is Felszerelt Led Fény, Hogy Az A Jó, Ha Tiszta A Sötét Sarokban. [3 Az 1-Ben Funkciós Mellékletek] - Annak Érdekében, Hogy Megfeleljen A Különböző Tiszta Szüksége Van,Az Autó Porszívó, 3 Különböző Tiszta Tartozékok.Szerint A Különböző Tisztán Kell Használni A Különböző Tiszta Mellékletek.Ez Segít, Több, Könnyen Tisztítható, A Por,Az Élelmiszer-Maradékot.Hogy Lehet A Használt Autó/Home/Office/Fürdőszoba/Szőnyeg/Kanapé/Billentyűzet. [Erős Szívó] -Kicsi, De Nagyon Erős.Az Autó Porszívó 120 w-os Teljesítmény Motor Biztosítja 9000pa Szívó, Hogy Hatékony Megszüntetésére Bármilyen Szennyeződés, Vagy Törmelék.A Mini Autó Porszívó Is Van Egy Prémium Mosható&Újrafelhasználható Szűrő. [4000mah Kapacitás] - Az Autó Porszívó, Beépített 4000mah Lítium Ami 4 Óra Teljesen Feltöltött állapotban, Hogy Akár 30 Perc áthidalási Időt.Usb Töltő Kábel Az Autó Porszívó Könnyen Feltöltött Bárhol Van, Usb Port, Így Könnyen Felelős Az Autó Használat Után.Búcsút Hagyományos Terjedelmes Töltők.Töltés Soha Nem Volt Probléma. [Csomag Tartalmazza] - 1*Autós Porszívó,1*Usb Töltő Kábel,1*Por Tartály ,1* Hosszú Fúvóka,1*Ecset,1*Mosható Filer(Belső Autó Porszívó),1 Használati Útmutató. [Könnyű&Flodable Design] - Az Autó Porszívó Vezeték nélküli Csak 0.Hasonlítsa Össze A Hagyományos Kézi Autó Porszívó,Hogy Több Lesz Kényelmes A Használata.Vezeték Nélküli, Majd 90 Fokos Összecsukható Design Teszi Több Kompakt, Hordozható.Így Ráncok Szépen Kéznél Tartani Az Autó Belsejében.A Másik Kezét Is Felszerelt Led Fény, Hogy Az A Jó, Ha Tiszta A Sötét Sarokban. [3 Az 1-Ben Funkciós Mellékletek] - Annak Érdekében, Hogy Megfeleljen A Különböző Tiszta Szüksége Van,Az Autó Porszívó, 3 Különböző Tiszta Tartozékok.Szerint A Különböző Tisztán Kell Használni A Különböző Tiszta Mellékletek.

További részletek

A vevők választása