.

.

Elegáns egyszerűség Automata Szappan Adagoló, Szappan Adagoló Fürdőszoba, Konyha Hab Érzékelő Szappan Adagoló érintésmentes

Elegáns egyszerűség Automata Szappan Adagoló, Szappan Adagoló Fürdőszoba, Konyha Hab Érzékelő Szappan Adagoló érintésmentes

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

●Nagy kapacitás : kézmosás szappannal folyadék eltávolítása baktériumok a kezet, amely az egyik legfontosabb lépést, el tudjuk kerülni, hogy beteg, illetve elterjedt a baktériumok mások pedig megakadályozzák a fertőzésA nagy kapacitású elkerülhető a gyakori szappanos csere, ami hozza a kényelem a család. ●Alkalmas mindenféle szappan folyadékok : kompatibilis a különböző folyadékok, mint például a kézfertőtlenítő, sampon, meg is alkalmas tusfürdő, fertőtlenítő. ●Falra szerelt kivitel : A szappan adagoló célja, hogy rögzített a falon, beleértve a szerelési tartozékok, könnyen telepíthető, valamint a helytakarékosság. ●Intelligens infravörös szenzor : beépített érzékeny infravörös érzékelő automatikusan azonosítani, majd eressze ki a szappan, folyékony megnyomása nélkül, vagy érinti az adagoló, anélkül, hogy kapcsolatba kerülni kereszt-fertőzés, a baktériumok. ●Után-értékesítés : Ha bármilyen hibát észlel az átvett termékek, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal bármikor, van 24 órás online szolgáltatás.Ha szakadó egy sűrű folyadék, adjunk hozzá megfelelő hígítás vízzel, hogy meggyőződjön a megfelelő mentesítés.Nagy kapacitás, alacsony fogyasztás, nem irritáló összetevőket, bőr, barátságos, nem irritáló.Anyag : Az egész szappan adagoló készült magas minőségű, környezetbarát anyagokból, kiváló tartósság, ütközési ellenállás, hosszú élettartam.tulajdonságok : Típus : Automata szappan dispensercolor : White Capacity : 450ml Packing méret : 19 * 9.75 inch It lehet használni a wc-zuhanyzós szobák szállodák, fogadók, házak, stb.Ez lehet használni folyadékok, mint például a kézfertőtlenítő, tusfürdő, sampon, tisztítószer, valamint alkalmas a különböző folyékony szappanok.Ez a termék rendelkezik egy beépített infravörös intelligens érzékelő.Egyszer tedd le a kezed, edények, stb. a szappan automatikusan leesik.Teljesen automatikus érintésmentes működés elkerülése érdekében a második kereszt-fertőzés.Megjegyzés : Mivel a kézi mérés, a méret van egy hiba, 1-3 mm.Különbségek miatt, a fény, a képernyő, a szín, a projekt kissé eltérhetnek a kép.

További részletek

Type:
Automatic soap dispenser
color:
White
Capacity:
450ml
Packing size:
19 * 9.5 * 7cm / 7.47 * 3.73 * 2.75inch
It can be used in toilets and shower rooms in hotels, inns, homes, etc. It can be used in liquids such as hand sanitizer, shower gel, shampoo and detergent, and is suitable for various liquid soaps.:
This product has a built-in infrared smart sensor. Once you put down your hands, tableware, etc., the soap will automatically fall off. Fully automatic contactless operation to avoid the second cross infection.:
Note:
Due to manual measurement, the size has an error of 1-3 mm.
Due to differences in light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture.:
The body of the soap dispenser is designed with a transparent window, which can easily show you the internal volume of the soap in real time, avoiding the problem of insufficient soap :
A vevők választása