.

.

KAFENDA Kard Fali Akril Kard Birtokosa Kard Állvány Kijelző Katana Jogosultja Megjegyzés: a Kard Állvány A Méret Mérkőzés (Átlátszó 1 szett)

KAFENDA Kard Fali Akril Kard Birtokosa Kard Állvány Kijelző Katana Jogosultja Megjegyzés: a Kard Állvány A Méret Mérkőzés (Átlátszó 1 szett)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】 : kiváló minőségű átlátszó anyag akril, nagy átláthatóság, a környezetvédelem, illetve tartós,nem könnyű megtörni, vagy deformáció 【 KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ】 : Fix ezek a függőleges kard, fali tartók, hogy a fal telepítésével a csavarokat biztosítunk, határozott, stabil, ez a kard mount könnyen telepíthető perc. 【EGYEDI DESIGN】 : kard jelmez megjelenése thestand nagyon modern, elegáns, high-end Aprólékos kidolgozást. 【MÉRET】 : 14 cm x13cm (5.4 ") Kiadás kard szélesség 6om (4. 【KARCOLÁS VÉDELEM】 - Akril kardot tartó által védett PP zsák, hogy megakadályozzák karcolás, sérülés szállítás közben.Jellemzők : "Miért Kés Állni Kijelző Állni?" ✔ A falon, az akril késtartó tartja a pengét gyűjtemény kész mindenkor. ✔ Nagy a szervező a gyűjtemény, ideális ajándék apa/testvér/barát, aki szeret gyűjtése, túrázás, vadászat, vagy DIY tevékenység!Termék Részletek : ★Anyag : Magas minőségű akril. ★Méret : 14 cm x13cm (5.4 ") Kiadás kard szélesség 6om (4.4") ★Nettó tömeg : 100 gramm. ★A csomag tartalma : 1 szett polcok (beleértve a hardver).Nagyon magas ügyfél-elégedettség : 1. Top Szolgáltatások ♥garantáljuk, hogy az ön számára kielégítő megoldást. ♥ Arra törekszünk, hogy válaszolni a kérdéseire, e-mailben 24 órán belül. Arról, hogy Vissza ♥ Ha nem elégedett a termékkel, akkor vissza minket követő 15 munkanapon belül néhány nappal azután, hogy az áru átvétele. ♥ Visszajuttatott tételek kell a gyári állapot : ép. ♥ Ki fizeti a szállítási függ az oka, hogy a visszatérés.

További részletek

A vevők választása