.

.

Zuhany Doboz,Nem Gyakorlat Nem Nyom Fürdőszoba Szervező,az Élelmiszer-Tároló Kosár,2 az 1-ben Konyha fűszertartó-2db (Fekete)

Zuhany Doboz,Nem Gyakorlat Nem Nyom Fürdőszoba Szervező,az Élelmiszer-Tároló Kosár,2 az 1-ben Konyha fűszertartó-2db (Fekete)

HUF 1799.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ Helytakarékos - Ez a függő kosár segítségével tárolja a napi szükségletek, nagy fürdőszoba, wc, konyha, öltöző, stbA haza több, takaros.A nagy kapacitású tároló doboz biztosít elég helyet, hogy a hely elemek.A mély kosár megakadályozhatja elem leesett. ★Erős teherviselő kapacitás, gyors vízelvezetés - Fantasztikus a nem-jelölés ragasztó teszi a polcon nagyon erős, így ez a tartós zuhany lehet tárolni akár 15 kilót is nehéz tárgyakat sokáig.A nyitott alsó kialakítás lehetővé teszi a gyors vízelvezetés, valamint gyors szárítás elemek, így a tökéletes választás az otthoni tárolás. ★ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ, NEM sérült - Egyértelmű nem-jelölés ragasztó tartósabb, illetve erősebb, mint tapadókorongok.Nem kell lyukat fúrni, s kárt falak.A plusz horgok vagy cserélhető, akkor tegye a horgok bárhol, bármikor. ★TARTÓS, ERŐS - Ez a fürdő szervező készült 304-es rozsdamentes acélból készült, ami colorfast, karcolás-ellenálló, tartós.A sima felület nem karcolja meg kár elemek.Zuhany Doboz,Nem Gyakorlat Nem Nyom Fürdőszoba Szervező,az Élelmiszer-Tároló Kosár,2 az 1-ben Konyha fűszertartó-2db. ★ Helytakarékos - Ez a függő kosár segítségével tárolja a napi szükségletek, nagy fürdőszoba, wc, konyha, öltöző, stb.A haza több, takaros.A nagy kapacitású tároló doboz biztosít elég helyet, hogy a hely elemek.A mély kosár megakadályozhatja elem leesett. ★Erős teherviselő kapacitás, gyors vízelvezetés - Fantasztikus a nem-jelölés ragasztó teszi a polcon nagyon erős, így ez a tartós zuhany lehet tárolni akár 15 kilót is nehéz tárgyakat sokáig.A nyitott alsó kialakítás lehetővé teszi a gyors vízelvezetés, valamint gyors szárítás elemek, így a tökéletes választás az otthoni tárolás. ★ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ, NEM sérült - Egyértelmű nem-jelölés ragasztó tartósabb, illetve erősebb, mint tapadókorongok.Nem kell lyukat fúrni, s kárt falak.A plusz horgok vagy cserélhető, akkor tegye a horgok bárhol, bármikor. ★TARTÓS, ERŐS - Ez a fürdő szervező készült 304-es rozsdamentes acélból készült, ami colorfast, karcolás-ellenálló, tartós.A sima felület nem karcolja meg kár elemek.

További részletek

A vevők választása