.

.

Kulcs-Zár a Doboz, Professzionális Alumínium Ötvözet billentyűzár Doboz, Fali Kombinált Dobozban Külső Kulcs Biztonsági

Kulcs-Zár a Doboz, Professzionális Alumínium Ötvözet billentyűzár Doboz, Fali Kombinált Dobozban Külső Kulcs Biztonsági

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Prémium Anyag] Ez a kulcs zár erős, tartós, ami alumínium ötvözet, amely megakadályozhatja, hogy a kabinet a kalapált, fűrészelt vagy megingott, s alkalmas kültéri használatra [Magas Biztonsági] Ez a kulcs zár egy tökéletes háztartási eszköz, a család, hatékony kezelése, biztonságos, megbízható, hogy a haza biztonságosabb, valamint, hogy az élet sokkal kényelmesebb. [Állítható Kerék Zár] Ez a kulcs zár kombinációja 4 digitális állítható fém kerék zár, amely biztosítja a 10.000 jelszavak, így a jelszót bármikor. [Nagy Tárhely] Ez a kulcs zár elsősorban a kulcsot tároló, nagy tárhely, ami biztonságosan tárolni több kulcsot vagy a hozzáférési kártyák. [Széles körben Használja] Ez a kulcs zár széles alkalmazások, kényelmes hozzáférést, illetve a biztonság, ez a digitális kulcs kabinet tökéletes forgalomba pótkulcs az otthoni vagy az autó, valamint a sürgősségi hozzáférés, házi gondozást, nyaralók, pet gondozók, stb.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : billentyűzár Box Material : Alumínium Alloy Color : 1#Ezüst , 2#Fekete (Opcionális) Hatály : Lakások, Irodák, Gyárak, Közösségek, Lakás, Építési Telek, Stadionok, Üzletek, stb.Típus : Number Inner Méret : Kb. 120 x 80 x 35 mm / 4.4 in Weight : Kb.6 oz, Hogyan kell használni, hogyan kell helyesen nyissa meg a gombot a dobozban : 1. Húzza le a fekete-porvédő, látni fogja a jelszót, kerék, majd a megnyitás gombra. Tárcsázza a jelszavát, hogy 0-0-0-0 (Gyári jelszó). Nyisd ki a dobozt, majd tárcsázza a B a jelszó megváltoztatására (lásd a használati útmutatót)4. Csukja be a fedelet, majd kinyit bezárni.A csomag Lista : 1 x billentyűzár Box4 x Csavar, a Csavar Terjeszkedés Pack1 x Felhasználói Kézikönyv Megjegyzés : 1. Ne felejtse el a jelszót.Ha elfelejti, akkor nem lesz képes, hogy üsd be a kártyát.Javasoljuk, hogy használja a mobil telefon vagy papír menteni, hogy ne felejtés. Kérem, engedje meg, 13cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Key Lock Box
Material:
Aluminum AlloyColor
Scope of Application:
Homes, Offices, Factories, Communities, Residences, Construction Sites, Stadiums, Shops, etc.
Type:
Number
Inner Size:
Approx. 120 x 80 x 35mm / 4.7 x 3.1 x 1.4in
Weight:
Approx. 471g / 16.6oz
How to use it, how to properly open the key box:
1. Pull down the black and dust cover, you will see the password wheel and the open button.:
2. Dial the password to 0-0-0-0 (Factory password).:
3. Open the box and dial A to B to change the password (Please refer to the instruction manual for details):
4. Close the lid and unlock to lock it. :
Package List:
1 x Key Lock Box:
4 x Screw with Screw Expansion Pack:
1 x User Manual :
Note:
1. Don't forget the password. If you forget it, you won't be able to punch in the card. It is recommended to use a mobile phone or paper to save it and avoid forgetting.:
2. Please allow 13cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
A vevők választása