.

.

Csendes 130ml Hordozható Mini Párologtató, Láng Diffúzor 3D Üregképződéssel USB Láng Diffúzor Párásító 7 Színű LED Fény 5V (Fény Gabona)

Csendes 130ml Hordozható Mini Párologtató, Láng Diffúzor 3D Üregképződéssel USB Láng Diffúzor Párásító 7 Színű LED Fény 5V (Fény Gabona)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

USB Csatlakozó a : Kompakt, hordozható kivitel, az USB-kábel kompatibilis bármilyen USB interfész a készülék, számítógép-csatlakozó, power bank dugó, könnyű használatAutó párásító bárhol dolgozhat.Elég Pihenni : Alacsony zajszint létrehoz egy csendesebb alvási környezet, így ön nyugodt lehet a tápláló környezet, tökéletes autó, hálószoba, nappali, iroda, fürdők, sőt még többet is.Csendesebb működés, amely nem zavarja, hogy még az irodában/aludni.ABS, valamint a PP Anyaga : A párásító készült prémium ABS, valamint a PP anyag-mentes BPA tart sokáig.Ezt teszi egy nagy ajándék, hogy a család, barátok, Karácsony, Hálaadás, szilveszter, születésnap, vagy más fontos nap.A könnyű, kompakt, vékony kialakítás teszi, hogy a tökéletes választás bármilyen környezetben. 7 LED-Láng Színe : Ez a párásító funkciók, láng a lámpa, a design jön a hét színű LED fény lehetőség, hogy egy meleg érzés segíteni aludni.Kínál egy nyugodt, csendes környezetben, egy hang, egészséges alvás.Puha Spray : Párásító kényelmes, gyengéd spray, amely hidratálja a lakótér, megakadályozza, hogy száraz, fülledt szobában, biztosítja a tiszta légáramlás, hidratálja a száraz bőrt, javítja a száraz, hámló bőr.Egy nagy párásító hálószoba, iroda, baba szoba, vagy az autó, csak kapcsolja be, majd élvezze a jobb, egészségesebb levegő. 7 LED-Láng Színe : Ez a párásító funkciók, láng a lámpa, a design jön a hét színű LED fény lehetőség, hogy egy meleg érzés segíteni aludni. Puha Spray : Párásító kényelmes, gyengéd spray, amely hidratálja a lakótér, megakadályozza, hogy száraz, fülledt szobában, biztosítja a tiszta légáramlás, hidratálja a száraz bőrt, javítja a száraz, hámló bőr. USB Csatlakozó a : Kompakt, hordozható kivitel, az USB-kábel kompatibilis bármilyen USB interfész a készülék, számítógép-csatlakozó, power bank dugó, könnyű használat. Elég Pihenni : Alacsony zajszint létrehoz egy csendesebb alvási környezet, így ön nyugodt lehet a tápláló környezet, tökéletes autó, hálószoba, nappali, iroda, fürdők, sőt még többet is. ABS, valamint a PP Anyaga : A párásító készült prémium ABS, valamint a PP anyag-mentes BPA tart sokáig.

További részletek

A vevők választása