.

.

XiKe 10 Db 606-2RS Kettős gumitömítés Csapágyak 6x17x6mm, Előre Síkosított, Stabil Teljesítmény, illetve a Költség-Hatékony, Mély Groove golyóscsapágy.

XiKe 10 Db 606-2RS Kettős gumitömítés Csapágyak 6x17x6mm, Előre Síkosított, Stabil Teljesítmény, illetve a Költség-Hatékony, Mély Groove golyóscsapágy.

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Képes csapágy radiális vagy axiális terhelésKönnyű elérni nagy sebességgel.Szinte nincs karbantartás szükséges.Előre síkosított közvetlen felhasználásra.Rich gyártási tapasztalat.Szakmai irány a tudás.Megbízható, Stabil teljesítményt.Költség-hatékony.A 606-2 RS csapágy külső átmérője 17mm, belső átmérője 6mm,, szélessége 6 mm.Ez is jellegét meghatározza dupla gumi tömítő gyűrű, amely hatékonyan megakadályozza, hogy a por -, víz -, valamint az egyéb szennyező anyagok bejutását a csapágyat, ami meghosszabbítja a élettartamát.Magas teherbíró képessége, hogy ellenáll a nagyobb radiális vagy axiális terhelés.Készült kopásálló chrome acélból készült, a csapágy rendkívül tartós, kopásálló.Előre zsírzást kapnak, így nincs szükség további kenőanyag, hogy karbantartása egyszerű.Közötti kölcsönös ellátott pecsét, típusa, valamint a tömítés teljesítmény, fordulatszám, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás, Segít kiválasztani a megfelelő tömítés írja be az aktuális alkalmazást.Megfelelő telepítés is fontos. ✔ 100% - Dimenziós tolerancia vizsgálat az optimális közgyűlés. ✔ Anyag - által Gyártott chrome acélból készült masszív, tartós. ✔ Pecsét - Őrizze meg a zsír, valamint megakadályozza a szennyeződések bejutását. ✔ Garancia 6 Hónap ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére nincs oka. ✔ Szakértő - Szakmai csapágy gyártás 1945-ben kezdődött.A 606-2 RS lezárt golyóscsapágy nem csak megbízható, tartós, de ez is kínál remek egyensúly, a teljesítmény, megfizethető áron, így kiváló választás alkalmazások széles skáláját.Akár dolgozik egy DIY projekt, ipari gépek, szerszámok, játékok, háztartási gépek, 3 D-s nyomtatók, kerti berendezések, mezőgazdasági gépek, anyagok továbbítása gépek, irodai berendezések, építőipari berendezések, vagy a nyomtatás, csomagolás gépek, csapágy, egy költséghatékony megoldás, hogy megfeleljen az ön igényeinek.

További részletek

A vevők választása