.

.

YPOD Homokozó fedéllel | Heavy Duty Vízhatlan Ponyvát | Kemping Ponyva Kempingek, Építőipari, Mezőgazdasági gépek, Tűzifa, Kemping(Méret:8×10m)

YPOD Homokozó fedéllel | Heavy Duty Vízhatlan Ponyvát | Kemping Ponyva Kempingek, Építőipari, Mezőgazdasági gépek, Tűzifa, Kemping(Méret:8×10m)

HUF 32865.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】- Ez a ponyva készült kiváló minőségű polietilén anyag 【ERŐS szakítószilárdságú】- Ez a Ponyva után speciális feldolgozás, erős, tartós, ellenáll a savas, illetve a korrózió, kopás, szakadás, valamint a tartósságra. 【HIDEG, hőálló】- A ponyva használ egy új, hideg, hőálló technológia, amely könnyen kezelni a súlyos hideg, perzselő hőség, megakadályozza a ponyva, az öregedő, de növeli az élet a ponyvát, hogy Három éve!. 【ELÉRHETŐ MINDEN ÉVSZAKBAN】- Univerzális négy évszak, vízálló az esős évszak, napvédő nyáron a levél védelem az őszi, téli védelem télen, fix csat, hogy a fix szél. 【SZÉLES alkalmazási】- Különböző méretek állnak rendelkezésre carports, kerti bútor, grillezési lehetőség, szabadtéri légkondicionálók, stb. 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】- Ez a ponyva készült kiváló minőségű polietilén anyag. 【ERŐS szakítószilárdságú】- Ez a Ponyva után speciális feldolgozás, erős, tartós, ellenáll a savas, illetve a korrózió, kopás, szakadás, valamint a tartósságra. 【HIDEG, hőálló】- A ponyva használ egy új, hideg, hőálló technológia, amely könnyen kezelni a súlyos hideg, perzselő hőség, megakadályozza a ponyva, az öregedő, de növeli az élet a ponyvát, hogy Három éve!. 【ELÉRHETŐ MINDEN ÉVSZAKBAN】- Univerzális négy évszak, vízálló az esős évszak, napvédő nyáron a levél védelem az őszi, téli védelem télen, fix csat, hogy a fix szél. 【SZÉLES alkalmazási】- Különböző méretek állnak rendelkezésre carports, kerti bútor, grillezési lehetőség, szabadtéri légkondicionálók, stb. ♥ paraméterek Neve : frissített modell hosszú élet ponyva Anyaga : Ez a ponyva gyantából készült PVC átlátszó, lágy üveg anyaga, miután a magas hőmérséklet összecsukható, a ruhával, felülete sima, könnyen használható, vízálló mindkét oldalról Színe : Átlátszó Vastagsága : Kb 0.38 mm, Súly : 200g/m2 Méret : 2×2m,2×3m,3×3m,3×4m,3×5m,3×6m,4×4m,4×5m,4×6m,4×8m,5×5m,5×6m,5×7m,5×8m,5×10m,6×6m,6×7m,6×8m,6×10m,7×8m,,8×10m(1m = 3.28 hüvelyk) ♥ funkció 1. 100% Vízálló, Esővédő, porálló, Hó elleni védelem, lehet használni a Kertben Szabadtéri Beltéri Bútor Asztal 2.

További részletek

A vevők választása