.

.

JYDQM Konyha Kocsi 3/4 Tier Hálószoba Snack Kosár Fürdőszoba, Tároló Állvány Kerekekkel Househlod Álló Polc ( Szín : E , Méret : 1db )

JYDQM Konyha Kocsi 3/4 Tier Hálószoba Snack Kosár Fürdőszoba, Tároló Állvány Kerekekkel Househlod Álló Polc ( Szín : E , Méret : 1db )

HUF 4905.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Kerekekkel]360°csendes csigát lehet mozgatni szabadon forgalomba helyezett, minden sarkonTartós kerekek megfelelő magasság legyen a tároló kocsi egyszerű, kényelmes. [Helytakarékos]Rolling tároló kosár menti földi tér, hogy optimalizálja tér felhasználás, amennyire csak lehetséges, segít megszervezni a dolgokat, majd megszabadulni a rendetlenséget a kis tér. [Könnyű Mobilitás]lehet kerék a közüzemi kézműves kosár szervező, hogy ahol kell, még szűk. [Humanizált Design]Üreges ki a design, az alsó, lélegző, valamint a bizonyíték.Rozsdamentes acél fix keret, tartós, hosszú élettartam. [Széles körben Alkalmazandó]Alkalmas konyha, nappali, hálószoba, iroda, oldal horgok nyújt több hely a tárolásra. [Kerekekkel]360°csendes csigát lehet mozgatni szabadon forgalomba helyezett, minden sarkon.Tartós kerekek megfelelő magasság legyen a tároló kocsi egyszerű, kényelmes. [Helytakarékos]Rolling tároló kosár menti földi tér, hogy optimalizálja tér felhasználás, amennyire csak lehetséges, segít megszervezni a dolgokat, majd megszabadulni a rendetlenséget a kis tér. [Könnyű Mobilitás]lehet kerék a közüzemi kézműves kosár szervező, hogy ahol kell, még szűk. [Humanizált Design]Üreges ki a design, az alsó, lélegző, valamint a bizonyíték.Rozsdamentes acél fix keret, tartós, hosszú élettartam. [Széles körben Alkalmazandó]Alkalmas konyha, nappali, hálószoba, iroda, oldal horgok nyújt több hely a tárolásra.Leírás : A közüzemi kocsit biztosít nagy tárterület mentése közben, hogy alapterület, hogy optimalizálja tér felhasználás, amennyire csak lehetséges.Egy nagy tároló megoldás, egy kis konyha, fürdőszoba, vagy iroda.Illeszkedjen a különböző stílusok, lakberendezés kínál hasznos tárhelyet.Tulajdonságok : [Kerekekkel]360°csendes csigát lehet mozgatni szabadon forgalomba helyezett, minden sarkon.Tartós kerekek megfelelő magasság legyen a tároló kocsi egyszerű, kényelmes.[Helytakarékos]Rolling tároló kosár menti földi tér, hogy optimalizálja tér felhasználás, amennyire csak lehetséges, segít megszervezni a dolgokat, majd megszabadulni a rendetlenséget a kis tér.

További részletek

A vevők választása