.

.

Lohol Vízálló 15 Hüvelykes Laptop Hátizsák Utazási Iskola, Munka, Alkalmi Vízálló Daypack a Tini Lányok & Fiúk (Haditengerészet)

Lohol Vízálló 15 Hüvelykes Laptop Hátizsák Utazási Iskola, Munka, Alkalmi Vízálló Daypack a Tini Lányok & Fiúk (Haditengerészet)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Divat] A stílusos hátizsákban készült Víz-Ellenálló Poliészter Szövet, fém cipzárNagy, alkalmi, napi felhasználásra, valamint tizenéves fog utazni. [Nagy Kapacitású] - Méret : 11.7 hüvelyk, ez elég nagy ahhoz, hogy mindent cipelni kell.A fő szobát tartalmaz 15.6 Hüvelykes laptop rekesz tartani tankönyv, tablet, töltők, power bank, illetve a ruháit. A [Multi Zsebbel] - Az első pocket lehetővé teszi, hogy a kisebb tárgyak, szervezett módon.Hátsó Anti-theif zsebében tartani a telefont, vagy egyéb értékes tárgyak biztonságos.Oldalsó zsebek vizes palackot vagy esernyő.Nagy középső sub zseb magazinok, A4-es dokumentumok, stb. [Kényelmes] A váll starp állítható, hogy felnőtt vagy ifjúsági lehet állítani őket, hogy a lenth, amely megfelel magukat, a további MELLKAS HEVEDER segíthet megelőzni a pántok lecsússzon. A [Multi Használati] - A casul daypack unisex, valamint alkalmas a különböző tevékenységek, beleértve a munka, a tanulás, utazás, kültéri, valamint a bevásárlóközpontok, stb.Ez egy csodálatos ajándék ötlet férfiaknak, nőknek, tini fiúk, lányok. [Divat] A stílusos hátizsákban készült Víz-Ellenálló Poliészter Szövet, fém cipzár.Nagy, alkalmi, napi felhasználásra, valamint tizenéves fog utazni. [Nagy Kapacitású] - Méret : 11.7 hüvelyk, ez elég nagy ahhoz, hogy mindent cipelni kell.A fő szobát tartalmaz 15.6 Hüvelykes laptop rekesz tartani tankönyv, tablet, töltők, power bank, illetve a ruháit. A [Multi Zsebbel] - Az első pocket lehetővé teszi, hogy a kisebb tárgyak, szervezett módon.Hátsó Anti-theif zsebében tartani a telefont, vagy egyéb értékes tárgyak biztonságos.Oldalsó zsebek vizes palackot vagy esernyő.Nagy középső sub zseb magazinok, A4-es dokumentumok, stb. [Kényelmes] A váll starp állítható, hogy felnőtt vagy ifjúsági lehet állítani őket, hogy a lenth, amely megfelel magukat, a további MELLKAS HEVEDER segíthet megelőzni a pántok lecsússzon. A [Multi Használati] - A casul daypack unisex, valamint alkalmas a különböző tevékenységek, beleértve a munka, a tanulás, utazás, kültéri, valamint a bevásárlóközpontok, stb.Ez egy csodálatos ajándék ötlet férfiaknak, nőknek, tini fiúk, lányok.

További részletek

A vevők választása