.

.

Kreatív Háttér Fal Fotó Fal Képkeret Falra Óvoda Óvoda Gyerek Szoba Dekor Képkeret, Fali Matrica Fotó Testület (Szín : Szín Kombináció)

Kreatív Háttér Fal Fotó Fal Képkeret Falra Óvoda Óvoda Gyerek Szoba Dekor Képkeret, Fali Matrica Fotó Testület (Szín : Szín Kombináció)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Anyag : Készült akril anyag, nem könnyen deformálódik, könnyen tisztíthatóA PS képkeret tartós, hosszú élettartam.Méret : 1 db (20.3 cm/8*10 cm), 7 darab (12. 3 D matricák : 3 D matricák autó hőlégballon, akkor tegye a képeket, színes, tele van vitalitás, amely alkalmas a gyermekek a szobában használja.Értelmes : A fénykép fal tudja mutatni a legemlékezetesebb pillanatokat azt hiszem, ez is menteni rögzíti a gyermekek növekedési rekordot, ami nagyon értelmes.Az egyszerű, elegáns kialakítás illeszkedik sok különböző helyiségek : nappali, gyerekszoba, váróterem, folyosók, s a falak a lépcsőn.Anyag : Készült akril anyag, nem könnyen deformálódik, könnyen tisztítható.A PS képkeret tartós, hosszú élettartam.Méret : 1 db (20.3 cm/8*10 cm), 7 darab (12. 3 D matricák : 3 D matricák autó hőlégballon, akkor tegye a képeket, színes, tele van vitalitás, amely alkalmas a gyermekek a szobában használja.Értelmes : A fénykép fal tudja mutatni a legemlékezetesebb pillanatokat azt hiszem, ez is menteni rögzíti a gyermekek növekedési rekordot, ami nagyon értelmes.Az egyszerű, elegáns kialakítás illeszkedik sok különböző helyiségek : nappali, gyerekszoba, váróterem, folyosók, s a falak a lépcsőn.Keret anyaga : PSWall matrica anyag : Acrylic Wall matrica vastagsága : kb 2mm Overall méret : 236*111cm Size : 1 db (20.3 cm/8*10 cm), 7 darab (12.8 cm-es/5*7 hüvelyk) Díszíteni a szobát, egy ideális módja annak, hogy testreszabása a haza, a nagyon kedvező bambi pic tart műalkotás, hogy hozza el a boldogságot, a harmóniát, romantikus kapcsolatot a haza decor Can alkalmazni minden olyan sima, tiszta felszíni mint a fal, ajtó, ablak, műanyag, fém, kerámia, etc Install Steps1. Nyissa meg a package2. Ellenőrizze az összes items3. Fix a papír a falon kétoldalas ragasztó. Vedd fel a matricák annak érdekében, majd illessze be őket szerint a sablon postion5.Tépje le a papírt után illessze be a stickers6.Tépje le a bevonat védelmére műanyag finoman, majd finish7.Ha még mindig van valami probléma, kérjük, ellenőrizze a termék képet, amely megmutatja, hogyan kell csinálni a képeket, szavakat.

További részletek

A vevők választása