.

.

ZIYTEX Toe Távtartó 2pairs Puha Formában Lábujj Elválasztó Ujját Távtartó Manikűr-Pedikűr Köröm Eszköz Szeparátorok a Körömlakk,

ZIYTEX Toe Távtartó 2pairs Puha Formában Lábujj Elválasztó Ujját Távtartó Manikűr-Pedikűr Köröm Eszköz Szeparátorok a Körömlakk,

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【, Hogyan tudunk segíteni】 : Viseli ezt a lábujj elválasztó, létrehozhat egy kis távolság a szomszédos lábujjak, valamint a távolság a kis lábujját, valamint a felsőÍgy enyhíti a toe fájdalmat okozott, hogy átfedő lábujjak. ?【Kényelmes, könnyen használható】 : A mérete 9.Helyezze toe igazítás között átfedés lábujjak, hogy megakadályozzák a súrlódás.Lehet kopott, mind éjjel-nappal, hogy tartsa a lábujjak egyenesen, valamint csökkenti a kellemetlen érzés.Extra támogatást, megszünteti a feszültséget, valamint javítja az egyensúlyt a lábát. ?【Könnyen használható】 : Alkalmas mind a férfiak, mind a nők.Hordhatod őket a cipő, hogy megvédje a lábujjait, ha aktív, vagy a munkahelyen.Lehet hordani, amíg alszik. ?【Enyhíti A Láb Fájdalma】 : A toe hordágyat csökkenti a nyomás, súrlódás, a lábujjak között.Lábujj elválasztó segíthet enyhíteni a kapott láb kellemetlen. ?【, HOGY MIT KELL】 : keres egy csodálatos sor lábujj elválasztó, hogy segít abban, hogy egy profi pedikűr a kényelmes otthon?Akkor az eszköz az ön számára!.Téma : Nagy marad, mobil, tehát a futás, sétálás, hegymászás, illetve más aktív sport kényelmes.Termékleírás : Szín, mint shown Size : 9.7 cm Package : 2 pár toe bracesnotes : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színe a tétel lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép. Kérlek, bocsáss meg az 1 cm/0.18" mérési eltérés miatt kézi mérés.Nagy jelentőséget tulajdonítunk az értékesítés utáni szolgáltatás, így ha bármilyen kérdése van erről a termékről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

További részletek

Color as shown:
Size:
9.2*2.7*0.7cm
Package:
2 pairs of toe braces
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture.:
2. Please forgive the 1 cm/0.39-3 cm/1.18 measurement deviation due to manual measurement.:
We attach great importance to after-sales service, so if you have any questions about this product, please feel free to contact us. :
A vevők választása