.

.

ZHENBAO Robot Porszívó Intelligens Több Tisztítási Mód Vákuum Pet Szőr Kemény Padlón Szőnyeg, UV Lámpa, Lusta Sweeper Porszívó (Fekete)

ZHENBAO Robot Porszívó Intelligens Több Tisztítási Mód Vákuum Pet Szőr Kemény Padlón Szőnyeg, UV Lámpa, Lusta Sweeper Porszívó (Fekete)

HUF 5796.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

90 PERC áthidalási IDŐ : Chargable akkumulátor élettartama akár 90 perc áthidalási időtTöltési idő : 240 290 perc. 1 ÉRINTSE meg a GO : Vezeték nélküli robot porszívó vacumes csempe, parketta, rövid szőnyeg - Könnyű 1 érintse meg a power up!A robo vac anti esik cliff érzékelők automatikusan egyéni felismerni a szakadék tovább fut a lépcsőn.ALACSONY PROFIL : a mini elektromos porszívó robot funkciók egy 2.4" vékony, alacsony profil utazik keresztül minden szoba kicsi, hogy elfér a kanapé alá, vagy az ágy a ház.ALLERGIA, KISÁLLAT BARÁTSÁGOS : az automata porszívó HEPA szűrő megakadályozza a levegő tiszta, finom porszemcsék bezárva kukába.Nem ecsettel tervezés, erős szívó nem tömíti el a kutya vagy a macska haja, mint az egység forgatása alatt kefével.KETTŐS FORGÓ KEFE : a robot padlótisztító 2 auto oldalon tisztító kefék, hogy kiterjesztheti a vacumn, majd forgassa el elkapni porban, törmelék, a sarkokban pedig a kemény fa padló.CSOMAG MÉRET : 205 x 205 x 70 mm ÁTTEKINTÉS : 1. A test csupán 6,2 cm magas, szabadon adja meg az alján a bútorok, valóban tiszta, magas lefedettség Okos útját egy karcsú test Csak vékony lehet söpörni 2. Intelligens tervezés, tisztítása a tisztítás útvonal több átfogó Íj típus tisztítás Hozzá giroszkóp 3. Tiszta szemben a szélén a fal, így nem halott sarkok közel a széléhez Okos szélén tisztítás új frissítés 4. Hatékonyan megvédje magát a biztonsági bútor Intelligens anti-collision (Automatikusan be -, mikor találkozik akadályok) 5. Hatékonyan értelemben a magasság különbség, majd kapcsolja be időben, hogy megakadályozza tartozó Anti-csepp készülék Érzékelő magasság különbség a CSOMAG TARTALMAZZA : Porszívó x1.

További részletek

A vevők választása