.

.

CKPSMS Márka - 1SET KP-19220 110V Smart Digitális Kijelző Orsó Winder a 6 MM Lyuk Átmérő Bobbins Univerzális (Amerikai Plug 110V)

CKPSMS Márka - 1SET KP-19220 110V Smart Digitális Kijelző Orsó Winder a 6 MM Lyuk Átmérő Bobbins Univerzális (Amerikai Plug 110V)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 SET 110 V Új Smart Digitális Kijelző Orsó Winder Mini Gép Szál Állni A Háztartási Vagy Ipari Varrógép BobbinsTöbbnyire van orsót winder beépített a varrógépet, önálló, de alacsonyabb sebesség, valamint a beépített orsó winder attól, hogy nem működik.Ezért van szükség az Automatikus orsó winder a varrógép orsó winder.Könnyű telepíteni, illetve használni,On/Off Kapcsoló ,A szál feszességét lehet állítani a feszültség a szál ,szál vágó penge.Alkalmazandó HÁLÓZATI feszültség 110 V ,tovább dolgozunk folyamatosan,Kérjük, válaszd ki a rend Feszültség.Az Új Smart Digitális Kijelző Orsó Winder van számítva memória funkció, beállítás a száma tekercsek kiigazítás nélkül, egyszerű, kényelmes.Illeszkedik minden bobbins beleértve Típus M-Típus L, Típus 15 (Univerzális) vagy bármely orsót, 1/4 hüvelyk(6 MM) középső lyuk.Csak fit orsót, 1/4 hüvelyk(6 MM) középső lyuk.Például írja be, hogy a Husqvarna Viking orsó #4125615-45 nem alkalmazható!. Rendelési szám : KP-19220 110 V-120 V 2. Rész neve : Új Smart Digitális Kijelző Orsó Winder 3. Mennyiség : 1 SET 4. Leírás pedig Kompatibilitási 1) 1 SET Új Smart Digitális Kijelző Orsó Winder Mini Gép Szál Állni A Háztartási Vagy Ipari Varrógép Bobbins . 2) Többnyire van orsót winder beépített a varrógépet, önálló, de alacsonyabb sebesség, valamint a beépített orsó winder attól, hogy nem működik.Ezért van szükség az Automatikus orsó winder a varrógép orsó winder. 3) Könnyű telepíteni, illetve használni,On/Off Kapcsoló ,A szál feszességét lehet állítani a feszültség a szál ,szál vágó penge. 4) Alkalmazandó HÁLÓZATI feszültség 110 V ,tovább dolgozunk folyamatosan,Kérjük, válaszd ki a rend Feszültség. 5) Az Új Smart Digitális Kijelző Orsó Winder van számítva memória funkció, beállítás a száma tekercsek kiigazítás nélkül, egyszerű, kényelmes. 6) Illik minden bobbins beleértve Típus M-Típus L, Típus 15 (Univerzális) vagy bármely orsót, 1/4 hüvelyk(6 MM) középső lyuk. Észre csak elfér orsót, 1/4 hüvelyk(6 MM) középső lyuk.Például írja be, hogy a Husqvarna Viking orsó #4125615-45 nem alkalmazható! 6. Műszaki támogatja 1) abban Az esetben, ha nem biztos abban, hogy ezek az alkatrészek kompatibilisek a készülékkel, kérjük, hogy küldjön nekünk egy üzenetet , szakembereink nyújtanak önnek a profi, pontos tanácsot 24/7.

További részletek

A vevők választása