.

.

CARETOO Csecsemő Kisfiú Ruhák Úriember Ruhák, Öltöny Újszülött Nyári Rövid Ujjú Csokornyakkendő Body + Harisnyatartó Nadrág(0-18M)

CARETOO Csecsemő Kisfiú Ruhák Úriember Ruhák, Öltöny Újszülött Nyári Rövid Ujjú Csokornyakkendő Body + Harisnyatartó Nadrág(0-18M)

HUF 2519.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

0-3 hónapos kisfiú ruha, ruhákkisfiú ruhák 3-6 hónap.baba fiú úriember ruhát 6-12 hónap. 12-18 hónapos fiú ruhák.Mosógépben mosható, vagy Mossa meg a Kezét. 【Nagy Szövet】 : Újszülött fiú úriember ruhák ruhák készült kiváló minőségű pamut szövetből készült, mely nagyon puha, könnyű, légáteresztő, jobb védelem, hogy a baba bőrét.Csomag : 1 * body-ingek, 1 * nadrág, 1 * csokornyakkendő, 1 * harisnyatartó. 【Kényelmesebb】 : A kisgyermek fiú ruha rövid ujjú játszó ing gombjaival a lába közé, snap-on bezárása, kényelmes viselni pelenka változik. 【Design】 : A csecsemő kisfiú nyári ruha kantáros nadrág tervezték, rugalmas csukló, valamint levehető gombok lehetővé teszi, hogy a babát, hogy több különböző rajta stílusok.Az állítható hevederek lehet adni a babának a legjobb vigasztaló. 【Különböző Alkalmakkor】 : Ez aranyos nyári kisfiú ruhák nem csak alkalmas, különleges alkalmakkor, mint például a keresztelés, esküvő, egyházi, fénykép-felvétel, koktél party, vagy szülinapi bulira, de szintén nagyon alkalmas a napi alkalmakkor. 【Ajánlott Életkor】 : Alkalmas újszülött fiú ruhák 0-3 hónapos, kisfiú ruha 3-6 hónap, babaruhák fiú 6-12 hónapos csecsemő ruhák bébi fiú 12-18 hónap.MEGJEGYZÉS : Minden gyermek a saját test alakját.Kérjük, kövesse a méret info, hogy válassza ki a megfelelő méretet.Mosógépben mosható, vagy Mossa meg a Kezét. 【Nagy Szövet】 : Újszülött fiú úriember ruhák ruhák készült kiváló minőségű pamut szövetből készült, mely nagyon puha, könnyű, légáteresztő, jobb védelem, hogy a baba bőrét.Csomag : 1 * body-ingek, 1 * nadrág, 1 * csokornyakkendő, 1 * harisnyatartó. 【Kényelmesebb】 : A kisgyermek fiú ruha rövid ujjú játszó ing gombjaival a lába közé, snap-on bezárása, kényelmes viselni pelenka változik. 【Design】 : A csecsemő kisfiú nyári ruha kantáros nadrág tervezték, rugalmas csukló, valamint levehető gombok lehetővé teszi, hogy a babát, hogy több különböző rajta stílusok.Az állítható hevederek lehet adni a babának a legjobb vigasztaló. 【Különböző Alkalmakkor】 : Ez aranyos nyári kisfiú ruhák nem csak alkalmas, különleges alkalmakkor, mint például a keresztelés, esküvő, egyházi, fénykép-felvétel, koktél party, vagy szülinapi bulira, de szintén nagyon alkalmas a napi alkalmakkor.

További részletek

A vevők választása