.

.

CCOO PU Esetben a Kindle Paperwhite Automatikus Wake/Sleep - (Illik Minden Paperwhite Generációk Előtt, hogy a 2018-as, Modell EY21 & DP75SDI)

CCOO PU Esetben a Kindle Paperwhite Automatikus Wake/Sleep - (Illik Minden Paperwhite Generációk Előtt, hogy a 2018-as, Modell EY21 & DP75SDI)

HUF 1521.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Figyelmet】Fantasztikus, egyedi, prémium bőr borítású volt, kifejezetten a paperwhite 5 - én (CSAK illik kindle paperwhite előtt, hogy a 2018-as , Modell EY21 & DP75 SDI, nem illik más generációs Kindle készülékek).Az egyéb vonatkozó modellek, kérjük, ellenőrizze a termék bevezetés a képeket. 【Anyag】Készült PU+PC.Készült tartós, szintetikus bőr puha belső, hogy megakadályozza a karcolások, elöl, a hátsó borító védi a Kindle E-olvasó a karcolásoktól, piszok, piszok, csúszásmentes bélés. 【Auto wake/sleep】megnyitásával, vagy csukja be a fedelet, a Kindle e-olvasó lesz tökéletesen felébredt, vagy altatni.Mágneses csattal biztosítja a fedél szorosan zár-e, rögzíti a készülék, anélkül, hevederek, amely a front. 【Könnyűsúly tervez】A vékony, könnyű kialakítás nem tesz hozzá ömlesztett, hogy a Kindle, akkor végezhet az eset a tiéd bármikor, bárhol. 【Szolgáltatás】 : A termék csak magában a Kindle Paperwhite az esetben nem tartalmazza a más okos tartozékok.Ha bármilyen kérdése van a modell, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, segítünk megoldani.Kompatibilitás : Ez esetben csak arra alkalmasak, a Kindle Paperwhite 5. (előzetes 2018-ig, Modell EY21 & DP75 SDI).Az egyéb vonatkozó modellek, kérjük, ellenőrizze a termék bevezetés a képeket.Műszaki adatok : Anyaga : PU Tömeg : 100g.Ez a könnyű eset össze egy kemény műanyag héj, nem karcolás mikroszálas belső továbbra csepp védett.Megakadályozza, hogy a kindle attól, hogy sérült.Garancia 100% vevői elégedettség.Ha nem elégedett a termékkel, bármilyen okból, boldogok vagyunk, hogy az ön cserére vagy a vételár visszatérítésére.Felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül.MEGJEGYZÉS : Kérjük, confirmyour kindle modell száma megrendelés előtt!.

További részletek

A vevők választása