.

.

MASO Napelemes 3 Ventilátor Autó Elszívó Ventilátor,Autó Radiátor, Ventilátor, Energiatakarékos Szellőző Hűtő légtisztító 2W ABS(Fekete)

MASO Napelemes 3 Ventilátor Autó Elszívó Ventilátor,Autó Radiátor, Ventilátor, Energiatakarékos Szellőző Hűtő légtisztító 2W ABS(Fekete)

HUF 3505.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★Szuper Tiszta Levegőre van : Ez segít, hogy megszüntesse a különös szagot által a bőr párnák az új autó illata, a verejték, a kormány, valamint a gombokat, a szaga, a passzív dohányzás, valamint a mérgező gázok által kibocsátott autók ★Könnyen Telepíthető : https : akasszátok fel a kipufogógáz-ventilátor ventillátor az automatikus ajtó üveg, ne hagyja hiányosságok az ablakon.Használható folyamatosan esős napokon. ★Kopásállóság : https : Magas hatásfokú három-turbina elszívó ventilátor, hogy 3500 rpm.Egy darab ablak-felszerelt, plug-in-mentes telepítés vonal, nem kár, hogy a jármű. ★ Környezet : Amikor a Polikristályos napelemek, nem tápegység szükséges, hogy töltse fel az akkumulátort.A napfény által elnyelt napenergia, majd elektromos árammá, hogy a ventilátor működik,csökkenti a környezetszennyezést. ★100% - ig ELÉGEDETT GARANCIA - kínálunk EGY ÉV gondtalan garancia, CE, valamint ROSH Tanúsítási.Szolgáltatás : 1) tud tartani a levegő friss belül az autók nyújtanak a család egy egészséges, kényelmes környezetben. 2)Magas hatásfokú három-turbina elszívó ventilátor, hogy 3500 rpm. 3)Lógni az elszívó ventilátor ventillátor az automatikus ajtó üveg, ne hagyja hiányosságok az ablakon. 4) használható folyamatosan esős napokon. 5)nem kell a tápegységet a kocsiban, csak a napenergia, vagy akkumulátorokat.Specfications : Típus : Autó Rajongók Anyag : ABS Mennyiség : 1db Elem Szín : Fekete rajongók Száma : 3 Sebesség : 4500 fordulat Napelem teljesítmény : 2 W Feszültség : 3.6 v Áram : 1600 Anya Elem Méret : 220mm*65mm*110mm Nettó Súly : 720g Csomag tartalma : 1* Autó Rajongók 1* Csomag doboz.

További részletek

A vevők választása