.

.

AWAYTR 1 Udvaron Kristály Gyöngyös béren kívüli Trim - 3.5 Széles Varrás Gyöngyös béren kívüli Függöny Lámpaernyők Ruha Ruha (Fekete)

AWAYTR 1 Udvaron Kristály Gyöngyös béren kívüli Trim - 3.5 Széles Varrás Gyöngyös béren kívüli Függöny Lámpaernyők Ruha Ruha (Fekete)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Egyedi Design】 : Ez a kristály gyöngyös béren kívüli berendezés kapcsolódik a kristály gyöngyökkel, valamint egy szalag a tetején a könnyű vágásA felülete sima, refracts vakító fény különböző szögekből pedig a fény. 【Méret közül választhat, mit kell, hogy a kézműves, hogy adjunk kiemeli, hogy a haza. 【Rugalmas Használata】 : könnyen használható, ollóval vágja el a gyöngyös fringe, hogy a hosszú kell, amit aztán le lehet varrva egy tűt, vagy ragasztott a ruhát, vagy a kézművesség. 【Alkalmazandó Alkalommal】:Kristály gyöngyös berendezés nem csak díszíti lámpaernyők, meg a függönyöket; Ez is varrták a ruhákat, szoknya, sapka, farmer dzseki, valamint a maszkot. 【Meleg Észre】:A kép csak tájékoztató jellegű, a termék a kép a kijelzőn, a hatás 5 méter hosszú; varrás gyöngyös béren kívüli trim összefügg azzal, gyöngyök, vonalak, ne szakadjon meg erővel.Méret : 4/10cm széles, a doboz tartalma 1 udvaron Szín : AB színes / Fekete Kristály gyöngyös berendezés Jellemzői : - béren kívüli Berendezés csatlakoztatva van a tiszta kristály gyöngyök, amelyek gyönyörű, gyönyörű - Lóg Gyöngyös béren kívüli berendezés alkalmas varrás projektek, ruha, maszk, táska, kendő, kalap, vázák, DIY kézműves, headdresses, stb. - Gyöngyös béren kívüli Trim lesz szerette a legtöbb ember.Tudsz adni a teljes játék a képzelet, a DIY kézműves barátaiddal.Megjegyzés : a Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.Lehet, hogy a kis különbségek színe miatt különböző képernyő jelenik meg.A kép csak tájékoztató jellegű.A termék 1 méter hosszú, a képen az 5 méter hosszú, hogy megmutassa a hatás, kérjük, tekintse meg az aktuális elem kapott.

További részletek

A vevők választása