.

.

Akril Világ Térkép Vízálló 3D Fali Matrica Dekor Matricák Tanterem, Iroda, Gyerek Szoba, Előszoba, Könyvtár, stb. (XL, Ezüst)

Akril Világ Térkép Vízálló 3D Fali Matrica Dekor Matricák Tanterem, Iroda, Gyerek Szoba, Előszoba, Könyvtár, stb. (XL, Ezüst)

HUF 3780.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Akril világ térkép készült, nem törékeny biztonságos akril anyag biztosítja fényvisszaverő dekorációval funkció, mint az üvegÖntapadós a sablon papír, könnyű -, illetve ki a falból.Vízálló akril anyag, így nem kell aggódnod, ha víz fröccsen rá.Sima, fényes felületű, rendelkezik egy további, nézd, hogy folyosón, olvasó szoba, iroda szoba, tanterem, könyvtár, stb.Elérhető 5 méretben, válassza ki az egyik, amely illeszkedik tökéletesen szerint szoba fal méret.Akril világ térkép, öntapadó világ térkép matricák készült fényvisszaverő akril anyag rendelkezik egy további szépség, fali dekor hivatali szobában, olvasó szoba, gyerek szoba, tanterem, folyosó stb.Készült vízálló biztonságos akril anyag, ami nem törékeny, mint az üveg tükör, miközben fényvisszaverő dekorációval funkciót.Az öntapadó funkció mellett elhelyezése papír, így könnyen telepíthető a falon. Nyissa ki a csomagot, majd ellenőrizze az elem benne. Illessze be sablon papír a falon a szalagot. Hasonlítsa össze a számot írva sablon papír, meg egy számot a matrica megfelelő elhelyezéséhez. Könnycsepp a tapadó öntapadó papír a matricát, majd illessze be őket. Tépd le a védőfóliát/műanyag az akril befejezni.A világ térképe kész!Vastag akril : 1.Megjegyzés : vegye le a matricát gyakran előfordulhat, hogy lazítsa meg a ragasztó markolat, így ha vegye le a matricát, gyakran akkor kell használni, hogy a saját erős ragasztó ragasztó be őket újra.

További részletek

A vevők választása