.

.

Galaxy Z Fold 4 Esetben, Mágneses S tolltartó Ütésálló tok Állvány képernyővédő fólia, Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Fold 4 5G (Szürke)

Galaxy Z Fold 4 Esetben, Mágneses S tolltartó Ütésálló tok Állvány képernyővédő fólia, Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Fold 4 5G (Szürke)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Egyedi Design】 : exkluzív kialakítású Samsung Galaxy Z Fold 4 5 G 2022 Mágneses Csuklópánt Lefedettség Védő, valamint Beépített S-Pen Tartó,első edzett üveg, teszi a telefon meg még egyedi, vonzó. 【S tolltartó 】 Ez a Z Fold 4 Esetben jön egy rejtett s pen nyílás belső csukló, hogy elkerüljék s pen elveszett, karcolás, ez az ügy, s ez tökéletesen illeszkedik anélkül, hogy feszes, laza, könnyen lehet, hogy fel vagy le az s pen.Tökéletesen működik minden QI vezeték nélküli töltés párna, nem kell, hogy távolítsa el az ügyet. (Megjegyzés : az S Pen nem tartalmazzák. 【Tökéletes & Pontos Kivágások】 : A Galaxy Z Fold 4 esetben zökkenőmentesen illeszkedik a telefont úgy, hogy nincs por lesz, az ügyet nem esik le a telefont, miközben összecsukható vagy kibontakozóban.Eközben minden kivágás, valamint a kikötők is mérhető, illetve kalibrált az igazi telefon, hogy megfeleljen a Galaxy Z Fold 4 tökéletesen, így biztosítva, könnyű hozzáférést biztosít az összes hangszóró, portok, gombok nélkül elveszíti érzékenységét. 【Teljes Védelmet】 : Tiszta 9 H edzett üveg protector, amelyek nagyobb védelmet biztosít az első képernyőn, anélkül, hogy semmiből.Igazán rázta-igazolás, valamint anti-semmiből.E z fold 4 esetben funkciók a 2mm felvetett képernyő szélei pedig 1mm felvetett kamera bezels, amelyek célja, hogy megvédje a drága képernyőn, a fényképezőgép a Samsung Galaxy Z Fold 4. Nem kell aggódnia, meghiúsítja vagy kárért, amelyet a véletlen csepp, napi karcolások nem számít, hogy mikor vagy hol nyílt, vagy hajtsuk össze a telefont. 【Garancia】 biztosítunk élettartam-garancia, ingyenes vissza, vagy repalce Szolgáltatás, Bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

További részletek

A vevők választása