.

.

ANNGY Fedő Tartó, Rozsdamentes Acél Fali 3M Öntapadó Pan Címlap Állványok Szett (4) a Szabadon Állítható Hosszúság (Ezüst)

ANNGY Fedő Tartó, Rozsdamentes Acél Fali 3M Öntapadó Pan Címlap Állványok Szett (4) a Szabadon Állítható Hosszúság (Ezüst)

HUF 1709.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Robusztus, Tartós】Készült magas minőségű rozsdamentes acélból készült, az anyag kemény, tartósA 3 M matrica super sticky and súlya 12 kg anélkül, hogy aggódnia kellene esik. 【Állítható Távolság】Split-típus fedél birtokosai lehetővé teszi, hogy szabadon módosíthatja a távolság közöttük, hogy ez a kis fedővel vagy egy nagy fedelet, nem kell aggódnia, hogy nem tudni, hol. 【Készlet 8 Darab】A készlet tartalma 8 zárójelben, hogy össze 4 teljes fedél állványok elhelyezése a fedő, vagy vágó lapok.Persze, egyetlen állni is jár, mint egy kampó lóg, konyhai eszközök, mint a spatula, törülközők.Nagy megtakarításokat a konyhában. 【Könnyen Telepíthető】nem kell eszközök lyukak.Csak húzza le a 3 M matrica, az állvány felszerelése a falra, majd nyomja meg nehéz.Miután ragasztás, várjon 24 órát, mielőtt anyagok elhelyezése az emelvényen. 【Vízálló, valamint Rustproof】A kiváló minőségű anyagokból készült ez a szett az állványok vízálló, valamint rustproof.Biztonságosan alkalmazható a konyha, hálószoba, fürdőszoba, stb.Műszaki adatok : Anyagi : Magas Minőségű rozsdamentes acél Mennyiség : https : 4 Csomag(8 db) Szín : Ezüst Méret : 2.4 a Beépítési mód : Falra Szerelhető 3 M Öntapadó Csomag Tartalmazza : 4x Fedő Jogosultjai (8 db).

További részletek

A vevők választása