.

.

Törölközőt, Horgok, MRYUZIA Ragasztó Horgok Lógó, nagy teherbírású, Kör alakú Törölközőt Horgok Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha(4 / Csomag)

Törölközőt, Horgok, MRYUZIA Ragasztó Horgok Lógó, nagy teherbírású, Kör alakú Törölközőt Horgok Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha(4 / Csomag)

HUF 719.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[ERŐS teherbírás] A Törölközőt kampó lóg hordoz 15 kilóA Ragasztó horgokkal készülnek erős ragasztó erős tapadás, amely hatékonyan megakadályozza őket abban, hogy leesik a falról.Biztos lehet benne, hogy lógnak a ruhák, törölközők rajta. [304 ROZSDAMENTES ACÉL] A horgokkal készülnek, a 304-es rozsdamentes acél, amely hatékonyan megakadályozza a horgok a rozsdásodás.A horgok vízálló, korrózióálló, valamint a hosszú élettartamot. [KÖNNYŰ TELEPÍTENI] Csak tiszta, a falon tovább a fal száraz.Tépd le a fóliát.Nyomja meg a helyet, ahol szeretné, 10 másodpercig. [SZÉLES ALKALMAZÁSI FORGATÓKÖNYVEK] kibír a horgok sima kerámia vagy üveg.Ezek a törölközőt horgok is alkalmas fém, vagy márvány falak.Lehet akasztó törölközőt, ruhát a fürdőszobában, vagy lógó kabátok, táskák a hálószobában, stb. [JEGYZETEK] Ezek a ragasztó horgok használata nem javasolt lóg drága, vagy törékeny tárgyakat.Nem ajánlott, hogy használja ezeket a horgok lime falak, gipsz falak, durva felületek drywalls, valamint mintás tapéta. [ERŐS teherbírás] A Törölközőt kampó lóg hordoz 15 kiló.A Ragasztó horgokkal készülnek erős ragasztó erős tapadás, amely hatékonyan megakadályozza őket abban, hogy leesik a falról.Biztos lehet benne, hogy lógnak a ruhák, törölközők rajta. [304 ROZSDAMENTES ACÉL] A horgokkal készülnek, a 304-es rozsdamentes acél, amely hatékonyan megakadályozza a horgok a rozsdásodás.A horgok vízálló, korrózióálló, valamint a hosszú élettartamot. [KÖNNYŰ TELEPÍTENI] Csak tiszta, a falon tovább a fal száraz.Tépd le a fóliát.Nyomja meg a helyet, ahol szeretné, 10 másodpercig. [SZÉLES ALKALMAZÁSI FORGATÓKÖNYVEK] kibír a horgok sima kerámia vagy üveg.Ezek a törölközőt horgok is alkalmas fém, vagy márvány falak.Lehet akasztó törölközőt, ruhát a fürdőszobában, vagy lógó kabátok, táskák a hálószobában, stb. [JEGYZETEK] Ezek a ragasztó horgok használata nem javasolt lóg drága, vagy törékeny tárgyakat.Nem ajánlott, hogy használja ezeket a horgok lime falak, gipsz falak, durva felületek drywalls, valamint mintás tapéta.Cikkszám : MRYUZIA Törölközőt Horgok; Csomagolás : 4db.

További részletek

A vevők választása