.

.

Qqmora Walkie Talkie Relé Doboz, K-Fej Walkie Talkie Repeater Széles körű Alkalmazását Rádió Átjátszó Doboz Hordozható Hosszú

Qqmora Walkie Talkie Relé Doboz, K-Fej Walkie Talkie Repeater Széles körű Alkalmazását Rádió Átjátszó Doboz Hordozható Hosszú

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Nincs szükség arra, hogy módosítsa a része az eredeti walkie-talkie, csak két kézi walkie-talkieNincs szükség arra, hogy módosítsa a része az eredeti walkie-talkie, csak két kézi walkie-talkie.Könnyű, kompakt, könnyen hordozható.Nem tápegység szükséges, plug and play.Két kézi walkie-talkie fülhallgató bubi alkotnak egy nagyon praktikus kis repeater keresztül ez a relé doboz.Intelligens működés, könnyű használat.Jellemzők : Nem tápegység szükséges, plug and play.Nincs szükség arra, hogy módosítsa a része az eredeti walkie-talkie, csak két kézi walkie-talkie.Két kézi walkie-talkie fülhallgató bubi alkotnak egy nagyon praktikus kis repeater keresztül ez a relé doboz.Intelligens működés, könnyű használat.Könnyű, kompakt, könnyen hordozható.Specifikáció : Anyag : ABSPlug : K head Colour : Black Type : Portable Distance : 5-8 km-re nyitott tér, 1-2 km-re sűrűn lakott buildings Whether ez két módon : yes Line hossza : Mindkét fél 90cm/35.4 a hosszú (jobbra-Balra) Csomag lista : 1 * Relé Box Working Mód : 1. Különböző frekvencia kapcsolat, valamint downlink különbség továbbítása (pedig a hagyományos átjátszó állomás), Egy gép, mint a kimenő jel vevő, valamint B gép, mint a jel átjátszó adó.A relé valósult meg. Kétirányú továbbítása, amikor a gép vevő, a B gép továbbítja.Amikor a B-készülék fogadja, a gép elindul.A kétirányú továbbítás funkció érhető el. Ez a relé doboz egy audio trigger mód.Amikor használja a hangerő a kaputelefon, mint egy fogadó jelet úgy kell meghatározni, hogy a legnagyobb!Egy/két relé doboz frekvencia beállítás gyors. Egyirányú relé doboz továbbítási mód (rendszeres ismétlő mód)!A készülék fogadja a jelzést, majd a B gép továbbítja a jelet.A fogadó/sugároz gép kell megállapítani, hogy két különböző frekvenciákon.A gyakoriság által meghatározott, a hagyományos adó magasabb, mint a vevő frekvencia, valamint a magas/alacsony gyakorisága alacsony.A magas/alacsony frekvencia különbség általában 10 M, illetve minél nagyobb a frekvencia különbség, annál jobb. Nem fordított a jack, az egyirányú relé doboz során használni, ellenkező esetben a relé doboz nem fog működni.

További részletek

Material:
ABS
Plug:
K head
Colour:
Black
Type:
Portable
Distance:
5-8 km from open space, 1-2 km from densely populated buildings
Whether it is two-way:
yes
Line length:
Both sides are 90cm/35.4in long (Left and right)
Package list:
1 * Relay Box:
Working Mode:
1. Different frequency uplink and downlink difference forwarding (and conventional relay station), A machine as the signal uplink receiver, and B machine as the signal downlink transmitter. The relay has been achieved.:
2. Two-way forwarding, when the A machine receiver, the B machine transmits. When the B machine receives, the A machine launches. The two-way forwarding function is achieved.:
3. This relay box is an audio trigger mode. When using it, the volume of the intercom as a receiving signal should be adjusted to the maximum! Single/two-way relay box frequency setting prompt.:
4. One-way relay box forwarding mode (regular repeater mode)! The A machine receives the signal and the B machine transmits the signal. The receiving/transmitting machine must be set to two different frequencies. The frequency set by the conventional transmitter is higher than the receiver frequency, and the high/low frequency is low. The high/low frequency difference is generally 10M, and the larger the frequency difference, the better.:
5. Do not reverse the jack of the one-way relay box during use, otherwise the relay box will not work.:
6. Two-way relay box plug does not divide input/output, two-way relay box forwar:
A vevők választása