.

.

FAIMO Öltöny, Mellény, Férfi Hivatalos, Férfi Ruha, Mellény, Kockás Mellény, férfi, Mellényt Party Esküvői Üzleti(XS-4XL)

FAIMO Öltöny, Mellény, Férfi Hivatalos, Férfi Ruha, Mellény, Kockás Mellény, férfi, Mellényt Party Esküvői Üzleti(XS-4XL)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Válassza ki a Méretet lásd a visszatérési politika az elem 85% Selyem /15% Poliészter. ? Öltöny, Mellény, Nyakkendő Set : A csomag tartalmazza a Mellény + Nyakkendő + Zseb található.Nem kell figyelembe vennie a megfelelő tartozékok jelmez, akkor kap egy új, szép megjelenés. ? Minőségű Anyagból : A férfimellény Ruha készült magas minőségű anyagból keverék.Ami a mellény Rugalmas ellenálló mosás, tartós, Puha selyem szövet, hogy az öltöny mellény Nem fakul, Nem torzul, ránctalanító, valamint gyors száraz, nem könnyű pilling. ? Különleges Kivitelezés : Kényes varrás biztosítja, hogy az öltöny mellény a prémium megjelenés.1920-as férfi jelmez klasszikus design. 3 zseb a tartozékok számára venni, 6 hivatalos gombot előtt, van egy alkalmazkodási öv hátul, hogy vegye be vagy hagyja ki, nagyon jó.Ez a férfimellény ruha alkalmas a Póló, Kabát, Öltöny vagy Szmoking. ? Alkalom Alkalmazások : Az Öltöny Mellény nagy üzleti vagy alkalmi alkalom : Esküvő, Randi, Munka, Buli, Bankett, Érettségi, Felvételi Szertartás, Buli, , Találkozó, Disco, Show, Éjszakai Klub, Iskola, Tánc, Énekkar Előadások, Zenei Együttes Előadások, Napi jelmez stb.A addtion, a mellény, a Legjobb ajándék ötlet a nyaralás, mint a Halloween, a Valentin Nap, apák Napja, a Hálaadás Napja, Karácsony, Új Év, vagy születésnapját. ? Elégedettségi Garancia : FAIMO Márka koncentrálnunk, hogy a férfiak gyönyörű megjelenésű, Ha van egy probléma-val a méret a mellényt, vagy más probléma, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.FAIMO összpontosít teremteni, ravaszkodó kivételes minőségű mellény férfi.A férfi ruha, mellény kifejlesztett egy közös nemzetközi ruha, ma már nem csak azért, mert a szépség, tömör, gazdag stílus, valamint kopott, mindenki különböző ünnepi hivatalos alkalmakkor, mint például a Buli, Bankett, Esküvő, Üzleti többet, hanem A változatos megfelelő, az öltöny mellény nem csak párosítva formális ruha vagy nadrág szmoking, de ez is több, gyakran párosítva farmer, valamint alkalmi nadrág.Emellett az is a legjobb ajándékok férfiaknak, mint apák Napja, Karácsony, ballagás, házassági évfordulók, Halloween, Hálaadás, stb.

További részletek

A vevők választása