.

.

JIEADJIE Körmök Kézzel Nyomja meg a Hamis Körmök, Hét Réteg Zselé UV Befejezni Hamis Körmök , SKH Méret (fekete luxus, L)

JIEADJIE Körmök Kézzel Nyomja meg a Hamis Körmök, Hét Réteg Zselé UV Befejezni Hamis Körmök , SKH Méret (fekete luxus, L)

HUF 1799.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【JIEADJIE】 Nyomja meg a köröm 100% - ban kézzel festett a Köröm technikus műkörmös!A design a sajtó-a körmök egyediNyomja meg A Körme, anélkül, hogy a veszélyes vegyi folyamat, amely nem károsítja a körmöket, majd erős ahhoz, hogy a múlt 。. 【Magas Minőségű 】évben méltó stílusban kialakított egy vastag, 7 réteg kiváló minőségű gél lengyel, majd Egy fény terápia bevonat egy gyönyörű manikűr perc, Élvezze a köröm szalon otthon. 【Kényelem】 Áztassa kezét meleg vízben 10 percig, hogy könnyű, sérülés mentes eltávolítása óvatosan felemeli a körmök oldalról.Szelíd roll a köröm öntapadó lap le a hamis köröm ,Újrahasznosítható. 【Különböző Méretű】 Szerint a méret szélességét vagy a köröm, akkor válassza ki a legmegfelelőbb hamis körmök a saját. 【JIEADJIE】 lehet adni, mint egy ajándék, hogy a feleség, anya, barátnő, lánya, vagy a barátok.Ez hozza nekik a kényelmes manikűr művészeti élményt. 【JIEADJIE】 Nyomja meg a köröm 100% - ban kézzel festett a Köröm technikus műkörmös!A design a sajtó-a körmök egyedi.Nyomja meg A Körme, anélkül, hogy a veszélyes vegyi folyamat, amely nem károsítja a körmöket, majd erős ahhoz, hogy a múlt 。. 【Magas Minőségű 】évben méltó stílusban kialakított egy vastag, 7 réteg kiváló minőségű gél lengyel, majd Egy fény terápia bevonat egy gyönyörű manikűr perc, Élvezze a köröm szalon otthon. 【Kényelem】 Áztassa kezét meleg vízben 10 percig, hogy könnyű, sérülés mentes eltávolítása óvatosan felemeli a körmök oldalról.Szelíd roll a köröm öntapadó lap le a hamis köröm ,Újrahasznosítható. 【Különböző Méretű】 Szerint a méret szélességét vagy a köröm, akkor válassza ki a legmegfelelőbb hamis körmök a saját. 【JIEADJIE】 lehet adni, mint egy ajándék, hogy a feleség, anya, barátnő, lánya, vagy a barátok.Ez hozza nekik a kényelmes manikűr művészeti élményt.

További részletek

A vevők választása