.

.

Édességek Kendamas Miniszterelnök Sport Csík Kendama - Ragadós Festék, Csík Design, Extra String Tartozék Ajándék Csomag (Lavina)

Édességek Kendamas Miniszterelnök Sport Csík Kendama - Ragadós Festék, Csík Design, Extra String Tartozék Ajándék Csomag (Lavina)

HUF 1619.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✅ TÖMÖR FA ÉPÍTÉSI - Kiváló minőségű, 2 db bükk fa-kupa, spike design mind a baloldali, mind jobbkezes játékosokEz Kendama a rendelet méretű, valamint a túlméretezett csészék, hogy a könnyű tanulás.Frissített formában 2023 miatt ez ideális Kendama kezdőknek, a profi játékosok számára egyaránt. ✅ RAGADÓS FESTÉK - Egyéni Gabonát Osztott festés kiváló tack minden szinten játszani, de nem chip idővel.A tapadását segíti a kezdők tanulni az alapokat, gyorsabban, valamint a tapasztalt játékosok tudják, hogy a föld haladó istálló trükkök, mint a világítótorony, valamint a hold. ✅ EREDETI USA MÁRKA - Édesség Kendamas már tervezése, a festészet, kendamas Minneapolis, MN 2010 óta. Minden vásárlás támogatja a Édességet Kendamas Alapítvány egy non-profit szervezet, amely használja Kendama tanítani növekedés gondolkodásmód, szociális, érzelmi tanulás, valamint az éberséget át játszani az iskolákban, az egész USA-ban. ✅ GYORS ÚTMUTATÓ - már benne egy nagy használati útmutató kezdőknek, hogy megtanulják az alapokat, a fejlődés gyorsan.Szintén díjmentesen biztosítunk hozzáférés a video-bemutató-sorozat, amely lépésről-lépésre útmutató, hogy több mint 200+ trükkök.Bónusz string csomag matricát is tartalmaz. ✅ 50,000+ ÉRTÉKESÍTETT - Megbízható márka 4.8⭐️ átlagos értékelés.Iparág-vezető ügyfélszolgálat teljes visszatérési politika.Ha nem tetszik, küldd vissza egy 100% - os visszatérítést.

További részletek

A vevők választása