.

.

Béren kívüli Háttérben - Színes Fél Hátteret Lánybúcsú, Születésnap Party Rendezvény Ünnepségek (6' W x 6' H, sült Krumpli B4 Fiúk)

Béren kívüli Háttérben - Színes Fél Hátteret Lánybúcsú, Születésnap Party Rendezvény Ünnepségek (6' W x 6' H, sült Krumpli B4 Fiúk)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★A TÖKÉLETES PÁRT : Adja meg a következő esemény a wow faktor ezzel a színes béren kívüli háttérbenTökéletes születésnapok, ünnepek, menyasszonyi zuhanyzó, leánybúcsú, babakád, esküvői zuhanyzó, quinceañeras több, ez a béren kívüli hátteret, függöny, hogy a következő párt, nézd, professzionális fotó-kész. ★ TARTÓS & ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ : A háttérben fal készült prémium műanyag, mylar, ezért alkalmas mind beltéri, mind kültéri használatra.Használja a háttérben újra meg újra a tartós anyagok, aki gyönyörűen pedig könnyen tárolható. ★ STRESSZ-MENTES DÍSZÍTŐ : Célja, hogy a díszítő, a következő fél könnyű, elegáns, a béren kívüli hátteret függöny teljesen össze egy darab műanyag hátlap, világos, damil, tiszta cetlikre könnyen, gyorsan lóg. ★KÉZZEL készített szeretettel : Minden párt hátteret, kézzel készített szeretettel Texasban egy kis női tulajdonban volt üzlet.Ellenőrzi, hogy minden parancsot, mielőtt hajóra annak érdekében, hogy minden darabja tökéletes a rendezvény. ★VEDD A TÖKÉLETES MÉRET : A béren kívüli fotó hátterekkel, többféle méretben, színben, hogy megfeleljen a fél tökéletesen!A kisebb 4' 5' hátterekkel, nagy intim összejövetelek, beleértve 1. a születésnapok, reggelik, majd a torta összetöri, míg a nagyobb, 6', 7' méretben tökéletes a nagyobb események, illetve a csoport fotók!. *****Szeretné, hogy adjunk egy hű tényező, hogy a következő párt, vagy rendezvény?Ezek a rendelésre készült fringe háttérrel pontosan mire van szükséged!Ez a háttér használható születésnapi partik, babakád, leánybúcsú, szabadság felek!Tökéletes képek, hátterek, desszert, táblázatok, szülinapi dekorációval, de még a gyerekek szobái!Méretek ★4 X5 - Tökéletes kis összejövetelek ★5x5 - Tökéletes tortát összetöri ★6x6 - Tökéletes ~5 ember előtt Anyagok ?Műanyag, Fém Mylar ? Minden hátteret, kézzel készített sok-sok szeretettel prémium műanyag. ? Minden műanyag streamer személyesen vágott kötve egy műanyag hátlap. ? Minden hátterekkel épített műanyag, nem a papír, akkor arra tervezték, hogy utolsó lesz újra!Színek - Egy gondoskodjon a színek.

További részletek

A vevők választása