.

.

diduikalor francia Tipp Nyomja meg a Köröm Pillangó Design, Teljes Borító Fehér műköröm Fényes Akril Ragasztó a Körmök Nők

diduikalor francia Tipp Nyomja meg a Köröm Pillangó Design, Teljes Borító Fehér műköröm Fényes Akril Ragasztó a Körmök Nők

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Nyomja meg a Köröm】 kapsz 24 darab Nyomja meg a Körmöket a 12-es méretű, 1db köröm ragasztó, 24pcs köröm öntapadós lapok, 1db körömreszelő, valamint 1db fa bot 【Nails Minőségi Anyag】 Készült ABS gyanta anyag.A műköröm nyomja meg a kiegészítőket, nem mérgező, íztelen, biztonságos, a természetes körmöt, de gondtalan eltávolítása.Gyengédség, hasonló az emberi köröm. 【Tartós】 Teljes mértékben fedezi a műköröm nem könnyű chip, vagy szünet, elég erős ahhoz, hogy az utolsó 2-7 hét, amikor a ragasztó, illetve megfelelően alkalmazta.A nyomja meg a köröm is a köröm ragasztó, fülek, úgy dönt, hogy nem fog fájni a köröm bőr. 【Egy Perc Köröm Tipp】Válassza ki a megfelelő méret koporsó nyomja meg a köröm ragaszkodni.Akkor kell alkalmazni a hamis köröm ragasztó (tartós), vagy a köröm öntapadó lap (Barátságos & Újrafelhasználható), majd nyomja meg a körmök néhány másodpercig. 【Szintű Alkalmazások】 A műköröm alkalmas a különböző társadalmi eseményeken nagy köröm szalon,DIY haza köröm art.Tökéletes használható esküvő, bál, társkereső, ők is alkalmas Valentin, Halloween, Karácsony Napján, illetve más fesztivál.Ez adott a tökéletes ajándék társak, család, barátok.Név : Nyomja meg a Nails Item Anyag : ABSStyle : Teljes fedelet hamis köröm tips Specification : 24pcs/Doboz Hamis Köröm Tipp+Nyomja meg a ragasztó+Tools How, hogy Apply1. Óvatosan buff a felszínen a körmeit, hogy sima, prep. Tiszta a köröm a mellékelt köröm törölje. Válassza ki a méretet, amely a legjobban megfelel a köröm. (Van egy szám, a hátsó minden szöget, hogy segítsen kiválasztani a méretet.) Alkalmazni, vagy a zselés ragasztó matrica (tartozék), vagy egy csepp köröm ragasztó (nem tartozék) a vissza a köröm. Alkalmazza a sajtó-a köröm, az alaptól a tipp.Határozottan nyomja meg 10 másodpercre. Befejezni, finoman fájl a szélén a köröm, hogy a kívánt hosszúságú. Dip a bottal a körömlakklemosó (nem tartozék) ha zselés ragasztó matricák használtak, vagy a köröm degumming ügynök (nem tartozék) ha a köröm ragasztót használtak. Helyezze a bot mellett a köröm. A botot, emelje a köröm ismételten, addig, amíg a sajtó-a köröm eltávolítása.

További részletek

24pcs/Box False Nail Tips+Press glue+Tools:
How to Apply:
1. Gently buff the surface of your nails to smooth and prep.:
2. Clean your nails with the included nail wipe.:
3. Choose the size that best fits your nail. (There is a number on the back of each nail to help you choose the size.) Apply either the jelly glue sticker (included) or a drop of nail glue (not included) to the back of the nail.:
4. Apply the press-on nail from the base to the tip. Press it firmly for about 10 seconds.:
5. To finish, gently file the edge of the nail to your desired length.:
How to Remove:
1. Dip the stick into nail polish remover (not included) if jelly glue stickers were used or nail degumming agent (not included) if nail glue was used.:
2. Place the stick along the side of the nail.:
3. With the stick, pry the nail repeatedly until the press-on nail is removed.:
4. Clean your natural nails with nail polish remover. For best results, use your preferred nail treatment for recovery.:
Note:
For beginners and those desiring a temporary application (generally no longer than 3 days), we recommend jelly glue stickers for application. We recommend nail glue for those with some experience with press-on nails and those who wish to wear them for at least 1 week.
A vevők választása